Τελευταία ενημέρωση 06:41, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τον ηγετικό του ρόλο για ένα καλύτερο αύριο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναδεικνύει ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου έχοντας την ικανότητα να αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής απ’ όλες τις πλευρές καθώς διακρίνεται να ενώνει και όχι να οδηγεί σε πολωτικές καταστάσεις έχει αναλάβει επικεφαλής της ομάδας των «12» που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ εάν κι εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Σπανός θα έχει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται στο ποδόσφαιρο και ιδίως στις προτάσεις που θα κατατεθούν για την αλλαγή προσώπων στην ΚΕΔ με στόχο να βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση στην ελληνική διαιτησία που είναι και το μεγαλύτερο «αγκάθι».

Στην προ ημερών συνέντευξη του στον sport fm ο Γιώργος Σπανός είχε πει τα εξής για:

την άρνηση της ΕΠΟ στην πρόταση για ΚΕΔ κοινής αποδοχής: «Η αρνητική απάντηση από την ΕΠΟ δόθηκε στον κ. Πανόπουλο με το σκεπτικό ότι κάποια σημεία της πρότασης σκοντάφτουν στις κανονιστικές διατάξεις της UEFA. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος των άκρων αλλά του διαλόγου, θεωρώ πως τις επόμενες μέρες που θα καθίσουμε να συζητήσουμε, θα βρούμε λύσεις. Το κομμάτι της διαιτησίας είναι μια παράμετρος, ώστε να συμφωνήσουμε για άλλα σημαντικά θέματα, όπως την αναδιάρθρωση της Super League και την ανακατανομή των εσόδων ώστε να δυναμώσουμε κι εμείς οι ασθενείς λιγάκι. Θέλουμε να συμφωνήσουμε σε μια ΚΕΔ κοινής αποδοχής, ώστε να φύγει η καχυποψία και να φύγει και μια καυτή πατάτα από την ΕΠΟ, όπου σε κάθε στραβό σφύριγμα πάμε και κάνουμε τα παράπονά μας. Αυτή είναι η ουσία του όλου πράγματος. Σίγουρα κάποια σημεία θέλουν επεξεργασία, αλλά η ουσία είναι να συμφωνήσουμε σε πρόσωπα κοινής αποδοχής που θα στελεχώσουν την επιτροπή διαιτησίας».

-το λόγο που είναι αισιόδοξος: «Αισιόδοξο με κάνει η βούληση των ομάδων. Γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται με τις επαγγελματικές ομάδες. Εγώ δεν απαντώ σε διαρροές. Όταν υπάρχει καλή πρόθεση να φτιάξουμε καλύτερα τα πράγματα και να είναι προς όφελος της ομοσπονδίας, μόνο ένα μυαλό που θέλει να σκέφτεται ανορθόδοξα μπορεί να βάλει κόντρα σε αυτό. Η πρόταση έχει στόχο να φέρει ομόνοια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για να λύσουμε και κάποια άλλα πράγματα. Δεν είναι παραχώρηση να υπάρχει συναίνεση στην ΚΕΔ, νομίζω είναι το αυτονόητο. Οι άνθρωποι που θα οριστούν θα καταρτίσουν τον πίνακα των διαιτητών. Εμείς δεν θα μπλεχτούμε σαν ομάδες για να πούμε ότι πρέπει να μπουν αυτοί οι διαιτητές και να κοπούν οι άλλοι διαιτητές».

-το πρόβλημα της διαιτησίας: «Δεν θα ρίξω όλο το ανάθεμα στη διαιτησία. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς οι παράγοντες. Η διαιτησία είναι το εύκολο θύμα, να ρίχνουμε εκεί τα όποια λάθη μας. Όλοι οι τομείς χρειάζονται βελτίωση, ανάμεσά τους και η διαιτησία. Θεωρώ επειδή υπάρχει καχυποψία πως είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια νέα ΚΕΔ που θα είναι κοινής αποδοχής».

-την άποψή του για τον Γιώργο Μπίκα: «Αν θέλετε την άποψή μου, τον κ. Μπίκα προσωπικά τον εκτιμώ. Μαζί του έχουν πάρει πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, χωρίς να λέει κάτι αυτό. Θεωρώ σαν άνθρωπος που είμαι 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο πως είναι άτομο εμπιστοσύνης. Αλλά-επαναλαμβάνω-πως εκφράζω την προσωπική μου άποψη».

 

Ετικέτες

Συνεχίζεται στο κλειστό Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου το πετυχημένο καμπ  West Side Basketball  με την συμμετοχή πολλών παιδιών που μαθαίνουν τα μικρά και μεγάλα μυστικά του αθλήματος που τα γοητεύει.

Χθεσινός καλεσμένος ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής, που απάντησε στις ερωτήσεις των νεαρών αθλητών του ΓΣΠ και τους έδειξε τα μυστικά του μπάσκετ.

Αύριο (Πέμπτη) θα ξεκινήσει το 3ο τριήμερο καμπ

 

 

Ετικέτες

31 παίκτες συνολικά χρησιμοποίησε ο προπονητής του Ήφαιστου Θοδωρής Τρανός κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε και πρώτοι σε συμμετοχές αναδείχθηκαν οι Ζαφειράτος και Ζήκος με 30 εμφανίσεις ενώ ακολουθεί ο Σφίκτης με 29 συμμετοχές.

Ετικέτες

Ήταν αρχές της δεκαετίας του ‘ 80 όταν η τότε δημοτική αρχή του Περιστερίου με αγώνες και διεκδικήσεις των κατοίκων του Μπουρναζίου μετέτρεψε ανοικτό γήπεδο μπάσκετ ένα χώρο στην συμβολή των οδών Μωρογιάννη, Ηρακλέους και Τρώων.

Το γήπεδο παραδόθηκε στην νεοσύστατη τότε ομάδα μπάσκετ της Άμιλλας και πήρε το όνομα της. Από αυτό το γήπεδο ξεκίνησε άλλωστε την σπουδαία του καριέρα ως προπονητής ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος ήταν εν ενεργεία παίκτης του ΓΣΠ αλλά επειδή είχε μέσα του το μικρόβιο της προπονητικής ανέλαβε παράλληλα και την τεχνική ηγεσία της Άμιλλας.

Πέρασαν τριάντα χρόνια και παρά τις προσπάθειες της ομάδας και των κατοίκων είχε αφεθεί στη μοίρα του.

Πλέον όποιος περάσει από τη γωνιά αυτή του Περιστερίου. Με ενέργειες της δημοτικής αρχής το γήπεδο ομόρφυνε ξανά καθώς βάφθηκε πάλι το ταρτάν αλλά οι κερκίδες που έδωσαν ένα όμορφο χρώμα λες και το γήπεδο μόλις χτίστηκε.

Σημαντική ήταν η συμβουλή του μπουρναζιώτη δημοτικού συμβούλου Τάκη Παναγιωτόπουλου (φωτό κάτω) που γνώριζε από χρόνια τις «απαιτήσεις» που είχε το συγκεκριμένο γηπεδάκι και ο οποίος μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λύκο το παρέδωσαν πάλι στην αθλούμενη νεολαία.

Προς την ίδια κατεύθυνση και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στέλιος Μουκουβίνας γέννημα θρέμμα της περιοχής που ανέδειξε το θέμα γνωρίζοντας πολύ καλά την κατάσταση καθώς ο αδελφός του Βασίλης είναι επί σειρά ετών πρόεδρος της Άμιλλας και από τους πρωτεργάτες της ίδρυση τμήματος μπάσκετ.

Ετικέτες

Με τη  θεματική ενότητα «Διαιτησία» ολοκληρώθηκε η χθεσινή μέρα του 2ου Soccer Talent Cup που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία ο ΑΠΣ Ατρόμητος στο προπονητικό κέντρο του στο «Νταμάρι».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας