Τελευταία ενημέρωση 06:51, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2018 φέρεται να έχει δεχθεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και σύντομα αναμένεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός πριν από έναν χρόνο είχε πετύχει 16 γκολ ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου.

Ετικέτες

Ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο τους Παλαίμαχους του Ηρακλείου έκλεισε το αντίστοιχο κλιμάκιο της Κηπούπολης. 

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΥΤΈΡΑ 18/7/2016
ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ΑΓΏΝΑ ( 20.00 )

 

Ετικέτες

Μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση πραγματοποίησε το Αιγάλεω αφού ήρθε σε συμφωνία με τον περσινό πρωταθλητή του 2ου ομίλου,Γιάννη Καλογερή.

 

To Σίτι κατάφερε να παρει τον πρώην παίκτη του Άγιου Ιερόθεου που δεν έπεισε τους Περιστεριώτες ενόψει Γ΄ Εθνικής αλλά κάνει για την Α΄ Κατηγορία και το Αιγάλεω. 

Ετικέτες

Ο ΓΣΠ μπήκε με το δεξί στα Play Out και κατάφερε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Ηρακλή με 4-12 ! Οι άνδρες του Αρσένη Μαρούλη , από το πρώτο κιόλας λεπτό απέδειξαν ότι δεν ήρθαν για να χάσουν και προηγήθηκαν στο σκορ. Πολύ καλές άμυνες από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν και όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στην επίθεση . Αυτό τον πρώτο νικηφόρο αγώνα της ομάδας παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Π. Φίλιππος Κότσης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Τζένη Γαλάνη.

Επίσης τρανή απόδειξη της συνεχιζόμενης πορείας της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης ήταν και η παρουσία στην κερκίδα του πρώτου εφόρου του Γ.Σ.Π. Άκη Λιγνού και του προτελευταίου Αντρέα Λουκόπουλου, αποδεικνύοντας ότι το όραμα και η προσπάθεια βρίσκει συνεχιστές. Στο κάλεσμα για στήριξη της προσπάθειας για παραμονή στην Α2 ανταποκρίθηκαν αρκετοί φίλοι του Συλλόγου από την ομάδα των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin , οι οποίοι στήριξαν με τον μοναδικό δικό τους τρόπο την προσπάθεια του Πρεσβευτή της πόλης μας!

Εκ μέρους των εφόρων του τμήματος ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους οργανωμένους φίλους που βρέθηκαν στην κερκίδα για να φωνάξουν «Περιστέρι» μαζί με τους αθλητές του ΓΣΠ. Την Κυριακή στις 17:00 (ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΧΎΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ), ο Γ.Σ.Π. δίνει τον τελευταίο αγώνα του στο κολυμβητήριο Περιστερίου με τον ΟΦΗ. Για ακόμα μία φορά , θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι της αθλητικής ιστορίας και κουλτούρας της πόλης μας και να βρεθούμε έγκαιρα στο κολυμβητήριο για να φωνάξουμε «Forza ΓΣΠάρα» , βοηθώντας την ομάδα της καρδιάς μας να κερδίσει ακόμα έναν πολύτιμο αγώνα!

Τα γκολ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έβαλαν οι : Πετρόχειλος (2) , Κοράκης (2), Κουκουμάκης (4) , Κυπραίος (4). Το PeristeriSports έχει στην διάθεσή του και το φύλλο αγώνα το οποίο και μοιράζεται με όλους τους φίλους της ομάδας. Καλή συνέχεια στην ΓΣΠάρα μας !

Ετικέτες

Άνοιξε το Σάββατο (16/7) το απόγευμα η αυλαία των αγώνων του Ομίλου των Πλέι Άουτ της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, στο κολυμβητήριο Περιστερίου, με τον ΓΣΠ να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 12- επί του Ηρακλή και να παίρνει προβάδισμα παραμονής στην Α2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Ηλυσιακός - ΟΦΗ 2-3, Ιωνικός - ΝΟ Λάρισας 15-11, Ηρακλής - ΓΣ Περιστερίου 4-12.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας