Τελευταία ενημέρωση 23:59, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αύριο (27 Ιουλίου) και ώρα 7.00 ο σύνδεσμος φιλάθλων Fentagin  θα ανοίξει για μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση.

Ετικέτες

Το όνομα του αείμνηστου Άγγελου Ράμφου του κορυφαίου ποδοσφαιριστή που ανέδειξε ποτέ το Περιστέρι παίρνει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου  που πήρε την πρωτοβουλία και συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου όπω αναφέρει το peristerinews.gr. Την σχετική εισήγηση έκανε ο Πέτρος Μουγιάκος.

Μάλιστα στην ονομασία του γηπέδου σε «Άγγελος Ράμφος» επικράτησε καθολική αποδοχή και ψηφίστηκε ομόφωνα απ’ όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εντός των ημερών ο Δήμος Περιστερίου θα τοποθετήσει ειδική μαρμάρινη γραφίδα με το όνομα του Άγγελου Ράμφου που θα κοσμεί για πάντα το γήπεδο που φιλοξενεί τους αγώνες του Ατρόμητου.

Ο Άγγελος Ράμφος έχασε τη ζωή με την επάρατη νόσο στις 5 Ιουλίου του 2009 σε ηλικία 66 ετών και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους κορυφαίους παίκτες που βγήκαν και αγωνίστηκαν με τη φανέλα των «κυανόλευκων».

Διέπρεψε στα ελληνικά γήπεδα τη δεκαετία του ’60 και του ’70 με τη φανέλα των Περιστεριωτών, αλλά και του Απόλλωνα, ενώ το παρατσούκλι του ήταν «Δομάζος του Περιστερίου» λόγω του ταλέντου του και παράλληλα σύμφωνα με τα όσα λέγονταν εκείνη την εποχή δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική ομάδα λόγω των αριστερών του πολιτικών πεποιθήσεων.

Παράλληλα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Άγγελος Ράμφος στο βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα» του Υπεύθυνου Τύπου και Ενημέρωσης του Ατρόμητου, Παύλου Κατώνη, είχε πάρει προκαταβολή 1,5 εκ. δραχμές από τον Γουλανδρή για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά η δικτατορία απαγόρευσε τις μετακινήσεις μεταξύ ομάδων Α’ Εθνικής και έτσι η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Επέστρεψε όμως το 1,3 εκ. δραχμές γιατί είχε χαλάσει διακόσιες χιλιάδες στις διακοπές του και δεν μπορούσε να τις επιστρέψει μετά.

Ο Άγγελος Ράμφος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του τρία χρόνια πριν από το θάνατο του. Βραβεύεται από τον Γιώργο Σπανό το 2006 στην παρουσίαση του βιβλίου «Φτερούγισμα στη Δόξα» του δημοσιογράφου Παύλου Κατώνη.

 

 

 

Ετικέτες

Δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) περιελάβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας στα Χάνια του Πηλίου.

Ο Μίλος Στόϊτσεφ έκανε ατομικό, ποδήλατο και ασκήσεις στην πισίνα κάτι που θα επαναλάβει και αύριο με την προοπτική να ενσωματωθεί κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης.

Σύσπαση στον δικέφαλο έχει ο νεαρός Κρουσέλ. Η  κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος κανονικά.

Ετικέτες

Στο Ελατοχώρι Πιερίας συνεχίζεται για 5η μέρα το βασικό στάδιο του Ατρόμητου Κ20 υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Κορακάκη  και των συνεργατών του

Με απαρέγκλιτη τη φιλοσοφία της που είναι να τροφοδοτεί συνεχώς την επαγγελματική ομάδα, η Κ20 πραγματοποίησε φέτος μόλις δύο μετεγγραφές καθώς στελεχώθηκε από ποδοσφαιριστές της περσινής της  ομάδας που και ποδοσφαιριστές από την πολύ καλή «φουρνιά» της Κ17 που προκρίθηκε στην καλύτερη «4αδα» του οικείου της πρωταθλήματος.

Τα δύο νέα πρόσωπα (φωτό) είναι ο  αμυντικός Μαρίνος Παπαδογιωργάκης (γεννηθείς το 1999) ελεύθερος από Ολυμπιακό και ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ Caio Rohca Guazzelli (γεννηθείς το 1999).

 

 

Ετικέτες

Με την ευχή του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζει την συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορία (γιατί όχι;), το Ανδρικό τμήμα Water Polo του «ΓουΣουΠου» γιόρτασε «όπως του πρέπει» την πανηγυρική παραμονή μέσα από την πετυχημένη πορεία στα play out που έγιναν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μια σπίθα, ένα κάλεσμα μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετό για να φέρει τους αθλητές, τους γονείς, τη διοίκηση και τα παιδιά της ακαδημίας στον «Πρύτανη» στην Κηπούπολη. Χαμογελαστά πρόσωπα, οικογενειακό κλίμα, άνθρωποι με υγιή νοοτροπία στον αθλητισμό συνέθεσαν αυτή τη μάζωξη στο τέλος μας πετυχημένης περιόδου.

 Ο Γιάννης Φέγγος «ψυχή» του τμήματος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στους πολίστες της ομάδας στον προπονητή Αρσένη Μαρουλή, στους συνεργάτες του για την επιτυχία αυτή και ευχήθηκε μέσα από τη δουλειά που γίνεται η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 μέσα στην επόμενη τριετία.

Την όμορφη παρέα τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Τάσος θεοδωρακος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Καλλιάφας και Ηλίας Κυρίτσης. Ο πρόεδρος του ΓΣΠ Φίλιππος Κότσης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Μπάμπτη Καραθάνο, τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Μουστάκη και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Τζένη Γαλάνη.

Από το γυναικείο τμήμα οι έφοροι Γεωργία Σπυροπούλου και  Ανδρέας Κούρτης.

Λοιπόν: «Στη υγειά σας ρε παιδιά»  και του χρόνου play off!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας