Τελευταία ενημέρωση 07:26, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν στην κατηγορία των ανδρών, των εφήβων, των παμπαίδων Α' και των παμπαίδων Β' στην Κολύμβηση.

Ετικέτες

Το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Σοφίας Κτενά ξεχώρισε την Παρασκευή (29/7) στο απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.

Η Σοφία Κτενά, αθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου, πήρε πίσω το ευρωπαϊκό ρεκόρ στην κατηγορία των γυναικών που είχε χάσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου από τη Ρωσίδα Βέρα Ιλιούσινα στα 100 μ. υποβρύχιας, πετυχαίνοτας επίδοση 36.35 (η Ρωσίδα είχε κάνει 36.44). Είναι μια σπουδαία επιτυχία για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία πετυχαίνει κάτι τέτοιο για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά!

Ετικέτες

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο πολύ καλές επιδόσεις  Θέρσιππος έκανε αισθητή την παρουσία του στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα

Η Αλίκη Βαγγέλη ισοφαρίζοντας την ατομική της επίδοση με 1.70 στο άλμα σε ύψος, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, το οποίο μοιράστηκε με την αθλήτρια του ΠΑΟΚ Γαστεράτου Κατερίνα.

Η Κλεοπάτρα Παπαδοπούλου συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα (100 και 200μ) πετυχαίνοντας αντίστοιχα ατομικές επιδόσεις.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων στα 100μ πέτυχε επίδοση 12:38 καταλαμβάνοντας την 11η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ την δεύτερη ημέρα στα 200μ τερμάτισε με επίδοση 25.49 καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Κατά 4 ολόκληρα δευτερόλεπτα βελτίωσε την ατομική του επίδοση και ο Αχιλλέας Τακίδης που έλαβε μέρος στα 1500μ (4:18.09) καταλαμβάνοντας την 14η θέση.

Ετικέτες

Δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι έχουν συμπεριληφθεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Γαλαξία που έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, σημάδι της αλλαγές που σηματοδοτεί στον περιστεριώτικο σύλλογο ο ερχομός της νέας διοίκησης.

Συγκεκριμένα στη θέση του Β’ αντιπροέδρου ορίστηκε ο πολύ γνωστός Γιώργος Χελάκης που άφησε εποχή με τις ιστορικές περιγραφές του με το «πειρατικό της Εθνικής» το 2004 στη Πορτογαλία.

Τη θέση του μέλους κατέχει ο Φώτης Ρουμελιώτηες, κάτοικος Περιστερίου, ο οποίος εργάστηκε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ετικέτες

 Ολοκλήρωσε τις δράσεις της η όμορφη παρέα της ομάδας «Περιστεροπεταλιές» που μια φορά την εβδομάδα συγκεντρώνεται και κάνει όμορφες εξορμήσεις στις γειτονιές της πόλης μας.

Ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Παπαδόπουλος έγραψε σχετικά για το φινάλε της σεζόν:

«Μια περίοδο γεμάτη από ποδήλατο και χαμόγελα τελείωσε, ευχαριστούμε που στηρίζεται με την παρουσία σας την ομάδα.
Ευχαριστούμε τον Casa Kosta Kamarinopoulos και όλους όσους ανήκουν στην ομάδα ασφαλείας (κόφτες-σκούπες) για την πολύτιμη βοήθειά τους για ασφαλής διαδρομές.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι ραντεβού τον Σεπτέβρη!!».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας