Τελευταία ενημέρωση 09:35, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tη δεύτερη πρόβα της νέας χρονιάς (έχει προηγηθεί το ματς με τον Ολυμπιακό στις 20 Ιουλίου) θα κάνει σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στα Χάνια του Πηλίου και μπαίνει πια στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Και δεύτερο παίκτη από τον Ατρόμητο ετοιμάζεται να πάρει ο Άγιος Ιερόθεος.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου θα γίνει στο γήπεδο Νταμάρι η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ15 για τη νέα χρονιά.

Η Κ15 συγκροτήθηκε φέτος από παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στην Κ14 (παιδιά γεννημένα το 2002), μια φουρνιά με πολύ ταλέντο αλλά και μέλλον.

Προπονητής συνεχίζει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και βοηθός του ο Βασίλης Γκούμας. Γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Μπέτσης.

Ετικέτες

Όταν ένα νέο παιδί από τη Νάξο αφήνει το νησί του για να κάνει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Αθήνα και μιλάει με τόσο εγκωμιαστικά λόγια για τη νέα του ομάδα γιατί απλά έτσι νιώθει τότε αλλά και με τόση υπευθυνότητα αντιλαμβάνεται κανείς  τη μεγάλη αξία που έχει αυτό το «ταλεντομάζεμα» που κάνει ο Ατρόμητος ανά την Ελλάδα

Ο Μιχάλης Ξενάκης, περί ου ο λόγος- είναι ένα από τα λίγα νέα αποκτήματα του Ατρόμητου Κ17. Συνεσταλμένος, συνειδητοποιημένος αλλά και με ποιότητα που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του μίλησε στο λοιπόν στο sportcyclades και πραγματικά μας εξέπληξε με όσα είπε.

----Πλέον έχεις κάνει ένα τεράστιο... άλμα στην καριέρα σου, αφού από τον ΠΑΣ Νάξου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Θα ήθελα να μου πεις τις πρώτες του σκέψεις, τα πρώτα σου συναισθήματα.

"Με δέος και περηφάνεια γίνομαι μέλος του Ατρόμητου Αθηνών και είναι εξαιρετική τιμή για μένα ότι θα αγωνιστώ φορώντας την φανέλα αυτής της μεγάλης ιστορικής ομάδας".

---Θα ήθελες να πεις κάτι σ' αυτούς που σε βοήθησαν να φτάσεις έως εδώ;

"Ευχαριστώ από καρδίας τον προπονητή μου κ. Πέτρο Μαράκη και τον ΠΑΣ Νάξου που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Αποστόλη Αποστόλου που με ξεχώρισε, πιστεύει σε έμενα και σήμερα μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που στέκονται πάντα στο πλευρό μου.

---Πριν κλείσουμε θα ήθελα μου αναφέρεις κι αν έχεις θέσεις τον επόμενο στόχο σου.

"Επόμενος μου στόχος είναι να αποκτήσω μια θέση στο αρχικό σχήμα του νέου μου προπονητή και να έχω μια καλή πορεία στο νέο μου σχολειό".

---Τέλος, όπως αναφέραμε θα γίνεις πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών, τι θα κρατήσεις από το νησί σου και τι θα σου λείψει από τη Νάξο.

"Από τη Νάξο θα μου λείψουν τα πάντα όπως η οικογένεια μου, οι παρέες μου, το σχολείο μου, η παλιά μου ομάδα. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ποιος είμαι και από που κατάγομαι".

Ετικέτες

Την αποστολή της ομάδας στα Χάνια Πηλίου επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση.

Επιπλέον ενημερώθηκε από τον προπονητή Τραϊανό Δέλλας αλλά και από τον επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρο Σοφιανό για την πορεία της προετοιμασίας.

Αύριο ο πρόεδρος του Ατρόμητου που συνοδεύεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου  Βασίλη Καρακατσάνη, Βασίλη Μπέτση και τον επιστήθιο φίλο του Αριστοτέλη Ρηγάτο θα παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα στη Λάρισα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας