Τελευταία ενημέρωση 04:11, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή έκανε ο Ηλυσιακός,που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουσιέν Κουντού από τον Αγιο Ιερόθεο.

 Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης συνέβαλλε στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στη Γ'εθνική.

Στον Ηλυσιακό θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ισίδωρο Σταυριανό,όπως και πέρυσι στον Αγιο Ιερόθεο.

 

Ετικέτες

Ο Κατιάι στην Θύελλα

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή έκανε η Θύελλα Περιστερίου,που απέκτησε τον Ταφίλ Κατιάι που αγωνιζόταν στον Χαλκηδονικό και διακρίνεται ιδιαίτερα για την ταχύτητα αλλα και την τεχνική του κατάρτιση και αναμένεται να προσφέρει σπουδαίες υπηρεσίες στη νέα του ομάδα,η οποία όπως δείχνουν οι κινήσεις της φέτος θα είναι πολύ δυνατή....

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που μετακινήθηκε από τον Χαλκηδονικό στη Θύελλα,και έτσι ο Ταφίλ Κατιάι θα έχει και πάλι συμπαίχτες τόσο τον αδερφό του Φώτη οσο και τον Σοφοκλή Καπίρη.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το πέμπτο φιλικό παιχνίδι  προετοιμασίας αύριο με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19.00)

Την αποστολή που επέλεξε ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας αποτελούν οι παρακάτω 23 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος Ν., Κιβρακίδης, Κατράνης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Μπάγκα, Μπρίτο, Μπίτολο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος Δ., Ζησόπουλος, Κεϊτά, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Νάτσος, Γροντής, Λαζαρίδης (Κ20), Τσατσόπουλος.

Ο Ντιγκινί προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αλλά θα προφυλαχθεί από το αυριανό φιλικό. Μαζί με το Στόϊτσεφ και τον Θεοδωράκη θα κάνει προπόνηση υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Ετικέτες

Τα πρώτα συμπεράσματα για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να «βγάλει» ο  προπονητής του «Άγιου» Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στο σημερινό πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς με αντίπαλο την Προοδευτική.

Ετικέτες

Κ20 έσω έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας