Τελευταία ενημέρωση 02:20, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Άκης Λιγνός είναι ένας άνθρωπος με πολυσχιδή προσφορά στο οπαδικό κίνημα της πόλης ακολουθώνοντας το δόγμα «μόνο Ατρόμητος, μόνο ΓΣΠ». Ταυτόχρονα ήταν ένας εκ των ιδρυτών του τμήματος Πόλο του ΓΣΠ ! Υπήρξε χρόνια συνεργάτης του Αρσένη Μαρούλη και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το τμήμα της καρδιάς του. Το PeristeriSports  έκανε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον,  χρονικά πρώτο και για μία δεκαετία, έφορο της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.

Λοιπόν Άκη ... πως είδες την φετινή πορεία της ομάδας?

 Η πορεία της ομάδας  φέτος σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο ήταν πετυχημένη και με το παραπάνω!!  Αφενός αγωνιστικά όλα τα τμήματα πήγαν περίφημα με αποκορύφωμα την πανηγυρική παραμονή του ανδρικού στην Α2' και αφετέρου οργανωτικά με την σωστή διάρθρωση των τμημάτων, την εν γένει παρουσία του Περιστέριωτικου πόλο σε εκδηλώσεις εντός και εκτός της πόλης αλλά και την οικονομική κατάσταση του τμήματος (από όσα έχω πληροφορηθεί από τους αρμοδίους).

Πιστεύεις ότι έχουν μπει  οι βάσεις για μία μεγάλη υδατοσφαίριση στο Περιστέρι?

 Όσο και αν κάποιοι δεν το είχαν πιστέψει θεωρώ ότι οι βάσεις είχαν μπει εδώ και καιρό αλλά όλα όσα προανέφερα για την φετινή πορεία σε συνδυασμό με την παρουσία των ανθρώπων που πλαισιώνουν τους προπονητές μας με κάνουν πλέον να είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό!

Οι εντυπώσεις σου για τα Play Out?

 Παρακολούθησα αρκετούς αγώνες των play out και είχα συχνή επικοινωνία και με τον Γιάννη αλλά και με τον Αρσένη...ξέροντας την κατηγορία ήμουν εξ αρχής σίγουρος για το αποτέλεσμα  και παρά την λίγο αγχωτική εξέλιξη στο τέλος,  χάρηκα πολύ για την επιβράβευση όλων των ανθρώπων του τμήματος! Ο Αρσένης έχει μεταφέρει στα παιδιά αυτά που χρειάζονται για να είναι νικητές... Μου ξύπνησαν λίγο οι μνήμες της πρώτης μας συμμετοχής στην κατηγορία που σωθήκαμε στους τελευταίους αγώνες!

 Τι νομίζεις ότι λείπει για να προχωρήσουν με ακόμα πιο  σταθερά  βήματα οι άνθρωποι του πόλο?

 Από την πρώτη στιγμή που μου ανατέθηκε το τμήμα είχα προσδιορίσει την επιτυχία στο τρίπτυχο που με δίδαξε η ιστορία του Συλλόγου: Ακαδημίες, αγωνιστική καταξίωση και πολλοί στρατιώτες γύρω από το τμήμα... Τα πρώτα δέκα χρόνια ήταν δύσκολα γιατί το πόλο όντας άγνωστο στην περιοχή δυσκολεύτηκε να προσελκύσει ανθρώπους γύρω του... Επιπρόσθετα οι ακαδημίες είχαν το μεγάλο μειονέκτημα του ωραρίου... Τον Σεπτέμβρη ξεκινάγαμε με 60 συν παιδιά και όταν έπιαναν τα κρύα εξαφανίζονταν αφού έπρεπε να ξεκινούν την προπόνηση στις δέκα και να φεύγουν τα μεσάνυχτα.. Αυτός ήταν και ο λόγος που έτρεξα το τμήμα αντίστροφα...  Έπρεπε με οποιονδήποτε τρόπο να ανέβουμε ψηλά για να εκμαιεύσουμε το καλύτερο δυνατό για όλους... Τώρα πια το πόλο στο Περιστέρι έχει αξιοθαύμαστες ακαδημίες με πολύ καλούς προπονητές, δεύτερη περίοδο παρουσίας στην Α2 με μπροστάρη τον πολύπειρο και Ευρωπαίο Αρσένη, άξιους και αρκετούς στρατιώτες-εφόρους και αυτό που περιμένει είναι ουσιαστικά το δικό του σπίτι.... Κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι το άθλημα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της πόλης και ότι αν βρει τον χρόνο και τον χώρο που του αρμόζει... Απλά θα εκτοξευθεί!!! Σε μια συνάντηση μου με τον Δήμαρχο του είχα πει πως παρά τις παλιές μας αντιδικίες,  για το θέμα έχει έρθει η ώρα να λειτουργήσει ο Λόφος και να γίνει το σπίτι του πόλο!!! Αυτό νομίζω είναι το μόνο που μας λείπει...

 Είσαι ο άνθρωπος που οργάνωσε και στήριξε το πόλο στο Περιστέρι για 10 χρόνια. Θεωρείς ότι είναι σε καλά χέρια?

 Έχω ξαναπεί σε πολλές κουβέντες με φίλους του Συλλόγου ότι Περιστερόμετρο δεν υπάρχει... Όλοι βάζουμε από ένα λιθαράκι... έτυχε το πρώτο να το βάλω εγώ... Μετά από εμένα ήρθε μια άσχημη περίοδος που μας έφερε λίγο πίσω.. Ευτυχώς όμως οι άνθρωποι που ανέλαβαν με τον Ανδρέα Λουκόπουλο και κάποιους ακόμα γονείς έβαλαν και αυτοί το λιθάρι τους... Εδώ και κάμποσο καιρό το πόλο είναι στα χέρια του Γιάννη Φέγγου και κάποιων ακόμα ανθρώπων και πραγματικά νιώθω ότι έχουν την θέληση, την δύναμη αλλά και την εμπειρία πλέον να οδηγήσουν το πόλο ψηλά!!!

 Θα δούμε τον ΓΣΠ στην Α1?

 Όταν κάποιοι ασχολούνταν με τον Γ.Σ.Π πριν 45 χρόνια δεν ξέρω αν είχαν ποτέ στο μυαλό τους ότι θα φτάσει σε σημείο να χτυπάει στα ίσια πρωτάθλημα και να αλωνίζει στην Ευρώπη... Εμείς οι οπαδοί της ομάδας έχουμε δομήσει τα όνειρα μας με αυτές τις αναμνήσεις όμως.. Και με αυτές τις αναμνήσεις φρέσκες ακόμα θέλουμε και πιστεύουμε ότι και τα τρία τμήματα (μπάσκετ, πόλο και κολύμπι) είναι καταδικασμένα να πρωταγωνιστούν!!! Και εγώ σαν οπαδός λοιπόν το πιστεύω και το λαχταρώ!!! Κοινό όραμα να υπάρχει και όλα θα γίνουν!!!

 Τέλος θέλω να πω δύο λόγια για τους αθλητές μας ...

 Ο τωρινός αρχηγός της ομάδας μας, ο Αντώνης ο Σκαρπέλης είναι ένα από τα πρώτα παιδιά που μπήκαν στο γραφειάκι, πριν 15 χρόνια για να γραφτούν.. Του είχα πει τότε ότι πρέπει να μοχθήσει πολύ και να έχει υπομονή για να φτάσει ψηλά.. Παρά το γεγονός ότι μια άλλη ομάδα μας τον στέρησε δικαστικά κάποια στιγμή, αυτός συνέχισε την προσπάθεια του και έφτασε να είναι αρχηγός και βασικό στέλεχος της ομάδας μας πλέον... Το μεγάλο όπλο μας που ονομάζεται Αρσένης Μαρούλης είναι η προσωποποίηση της υπομονής και της προσπάθειας, έχει απίστευτες γνώσεις, παραστάσεις και εμπειρίες και είναι ο άνθρωπος που αν σταθούν δίπλα του με υπομονή σίγουρα θα φτάσουν πιο ψηλά!!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του πόλο που με θυμούνται και μοιράζονται μαζί μου τις ανησυχίες τους!!!  Πάμε δυνατά!!!».

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιεί η  έναρξη της προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος του συλλόγου για την νέα σεζόν 2016 – 2017.

Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στις 20:00 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Περιστερίου (Γήπεδο Ηφαίστου) και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση,

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (19:15) την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου σε φιλικό παιχνίδι που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Τραϊανός Δέλλας, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο, πλην των Στόιτσεφ, Νάτσου και Θεοδωράκη. Ο πρώτος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως θα κάνει και αύριο, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μη ρισκάρει, ενώ οι δύο νεαροί θα συμμετάσχουν στο αυριανό φιλικό της Κ-20 με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.


Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.


* Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση από την Π.Ο. Λευκορωσίας για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 29 Αυγούστου ενόψει των αγώνων της εθνικής του ομάδας με Νορβηγία (31 Αυγούστου) και Γαλλία (6 Σεπτεμβρίου).

Ετικέτες

Την Παρασκευή (19/8) ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Άμιλλας Περιστερίου με αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα.

Οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν το αθλητικό υλικό και εν συνέχεια προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Kώστα Σώκου και των συνεργατών του!

Ετικέτες

Την απόλυτη υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα έχουν οι προσπάθειες του Σταύρου Κοντονή για τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι έμπρακτη η υποστήριξη Τσίπρα σε Κοντονή. Όχι μόνο επειδή τις τελευταίες μέρες έχουν συνομιλήσει αρκετές φορές για με τα θέματα του ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως επειδή η απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος και η δημόσια έκφραση της άποψης ότι «το πρωτάθλημα είναι κάλπικο» ήταν αποτελέσματα συνεννόησης μαζί του.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας