Τελευταία ενημέρωση 06:06, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τη δεύτερη ήττα στην περίοδο της προετοιμασίας του γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ20.

Ετικέτες
Σαν νεοφώτιστη ομάδα και μόνο που θα βιώσει την εμπειρία της Γ' Εθνικής, οι άνθρωποι του Άγιου Ιερόθεου θα πρέπει να αισθάνονται ενθουσιασμένοι αφού ο σύλλογος των δυτικών προαστίων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία.
 
Όπως γίνεται κατανοητό, οι 'κιτρινόμαυροι' δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν το παρών στο Ρίο, με τους περσινούς πρωταθλητές να εκπροσωπούνται από τον πρόεδρο, Παναγιώτη Ρούμπα, τον αντιπρόεδρο, Βαγγέλη Ρούσσο και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Αντώνη Ρούσσο. 
 
Οι ίδιοι δεν θέλησαν να κάνουν καποια δήλωση διατηρώντας χαμηλούς τόνους.
 
 
Ετικέτες

Ξεκινάνε Προπονήσεις και τα άλλα τμήματα της Γυναικείας ομάδας Ατρομητου.

Aυτά είναι οι ΑτρομητοΣτρουμφιτες- Παγκορασιδες και Κορασιδες. Πρώτη Προπόνηση την Τρίτη Ώρα 16.00 Γήπεδο Χρυσουπολης.

Οι εγγραφές για τα νέα Κορίτσια που αγαπούν κ Θέλουν να Ασχοληθούν με το Ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Πληροφορίες στο email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες

Η Χρυσούπολη ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 20.15 στα γραφεία του συλλόγου της θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Παιδικού και του Παμπαιδικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

"Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 20.15 στα γραφεία του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ και του ΠΑΙΔΙΚΟΥ.
Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες και τους γονείς Καλή Αγωνιστική σεζόν με χαρές και επιτυχίες!"

Ετικέτες

Την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της κλήρωσης των πρωταθλημάτων έκανε γνωστά η διοίκηση της ΕΠΣΑ.

Η κλήρωση από την οποία θα προκύψει ο καταρτισμός των ομίλων στις τρεις κατηγορίες, αλλά και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη) και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας