Τελευταία ενημέρωση 19:38, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μεταγραφή που την ανεβάζει ακόμη περισσότερο σε επίπεδο πραγματοποίησε η Τόλμη δείχνοντας ότι οι στόχοι της για τη νέα χρονιά είναι υψηλή.

Η ομάδα της πόλης μας απέκτησε τον Γιάννη Πολίτη ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Διαγόρα Αιγάλεω και διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Άλλωστε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αιγαλιώτικης ομάδας.

Ετικέτες

 Μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται ξεκινάει αύριο (Πέμπτη) στις 7 το απόγευμα για τον Θέρσιππο Περιστερίου, στο γήπεδο της Χωράφας.

Η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και Φίλοι,
είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίζουμε και φέτος στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου "ΧΩΡΑΦΑ" του Δήμου Περιστερίου, όπου έχουμε δημιουργήσει ένα απόλυτα οργανωμένο σωματείο με μοναδικό Τμήμα τον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο).

Καθώς ο στίβος αποτελεί τη βάση για όλα τα αθλήματα και όλα τα σπορ, μια παρέα από ανθρώπους που αγαπάμε τον αθλητισμό ενωθήκαμε και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες, που έχουν να κάνουν με την άθληση.

Την αρχή για την νέα περίοδο θα κάνουν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος την Πέμπτη 1 Σεπ 16 και ώρα 19:00. (Δηλ. το παρων καλούνται να δώσουν όσοι αθλητές έλαβαν μέρος σε αγωνιστικές δραστηριότητες κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο).

Στη συνέχεια τη Δευτέρα 12 Σεπ 16 και ώρα 18:00 θα ξεκινήσουν οι Ακαδημίες στίβου για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (5-8 ετών), οι ακαδημίες για παμπαίδες και παγκορασίδες (9-12 ετών), καθώς και το προαγωνιστικό τμήμα για εφήβους και παιδιά.

Φέτος έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται κοντά στην ομάδας μας, στελεχιακό προπονητικό δυναμικό, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους καταξιωμένους και μόνο καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές με πολυετή πείρα, πρώην μέλη της εθνικής ομάδας καθώς και τέως Ομοσπονδιακούς προπονητές στίβου, οι οποίοι διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά, γνώσεις και διάθεση για προσφορά».

Ετικέτες

Την ήττα στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς από τον  Αίμο Πετρούπολης γνώρισε η Ένωση Περιστερίου.

Ετικέτες

Ένα ακόμη μεταγραφικό χτύπημα έκανε ο Άγιος Ιερόθεος με την απόκτηση του Δημήτρη Ανταλή. Η σχετιή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ανταλή. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 χρονών, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Τσικλητήρας Πύλου ενώ έχει περάσει από Σαρωνικό Αίγινας και Προοδευτική. Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Δημήτρη Ανταλή στον Άγιο Ιερόθεο και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος προσπάθησε για αρκετές μέρες την περίπτωση του Αργεντινού άσου του Ολυμπιακού, ωστόσο η «χρυσή» τομή δεν βρέθηκε και εξετάζει μία περίπτωση από το εξωτερικό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας