Τελευταία ενημέρωση 07:06, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Είδηση που είναι αναμενόμενη για τον Ατρόμητο.

Ετικέτες

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Μαρτίν Τόνσο από τον Ατρόμητο, με τον παίκτη να έχει μείνει ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο.

Ετικέτες

Την έναρξη του πρωταθλήματος ζητάει με επιστολή της η ΦΙΦA από τον Σταύρο Κοντονή. 

Η επιστολή αναφέρει:

«Η επιτροπή των FIFA/UEFA είναι ικανοποιημένη γιατί η ΕΠΟ ενήργησε και ανακάλεσε την απόφαση της επιτροπής έκτακτων θεμάτων από ην 1η Αυγούστου του 2016 σχετικά με την μετακίνηση δικαστών μεταξύ των οργάνων.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα όσα μας υποσχέθηκε ο κ. Υπουργός στη συνάντηση που είχαμε στις 29 Αυγούστου δεν υφίσταται πλέον λόγος ώστε να μην άρει την απόφαση για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι υποσχέθηκε στην επιτροπή μας ότι σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφάσιζε κάτι τέτοιο θα εξέδιδε διάταγμα μέχρι αύριο για την έναρξη του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Είναι αυτονόητο ότι τα θέματα ασφαλείας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων».

Ετικέτες

Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τον Ατρόμητο Κ17 που συνεχίζει την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ακράτητου παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ανδρική τοπική ομάδα με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημιχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ισοφάρισε  στο 88΄’ με κεφαλιά ο Μητρόπουλος.

Ο προπονητής Καλτσης (με συνεργάτη τον Λαύκα) ξεκίνησε με τους: ΤΣΑΒΑΡΗΣ -ΜΑΡΑΝΟΣ –ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ- ΣΤΟΙΛΑΣ- ΞΕΝΑΚΗΣ -ΝΙΤΣΑΚΗΣ- ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ- ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ- ΒΑΓΓΕΛΗΣ -ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ –ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ.

Έπαιξαν και οι ΚΟΣΚΙΝΑΣ -ΠΑΤΣΙΚΑΣ -ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ ΣΤΡΕΦΙ-ΜΑΚΡΗΣ –ΣΑΒΒΙΔΗΣ- ΛΑΧΑΝΑΣ- ΛΕΤΣΙ –ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ -ΜΑΝΔΑΣ- ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ.

Ετικέτες

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα, επισκέφθηκε πριν μερικές ημέρες το Προεδρείο του Α.Ο «Γαλαξίας» Περιστερίου. Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Οι εκπρόσωποι του «Γαλαξία» ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο Περιστέρι, καθώς και για θέματα που αφορούν το Σύλλογο τους.

Στην αντιπροσωπεία του Α. Ο «Γαλαξίας» συμμετείχαν οι κ.κ: Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης Πρόεδρος και οι Α' και Β' Αντιπρόεδροι Σαχπατσίδης Γρηγόρης και Χελάκης Γιώργος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας