Τελευταία ενημέρωση 09:29, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας έκλεισε η Κηπούπολη.

Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα την Ανθούπολη, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Φιλίππου μπορεί να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Ετικέτες

Το δεύτερο φιλικό του για την φετινή σεζόν έκλεισε ο Ιπποκράτης.

Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 20.30 την Δύναμη Ασπρόπυργου, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής της ομάδας μπορεί να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Ετικέτες

Την ικανοποίησή του για τη συμμόρφωση της ΕΠΟ στο θέμα των δικαστών και των δικαιοδοτικών οργάνων εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής, μην επιβεβαιώνοντας πάντως ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων με την UEFA προκειμένου η Super League να ζητήσει από την ΕΠΟ να γίνει η συνάντηση με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το θέμα της διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τους εκπροσώπους της Super League, προκειμένου να γνωστοποιηθεί το αίτημα τους ήταν γνωστό για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Θέλω να τονίσω ότι η ΕΠΟ έχει συμμορφωθεί στο θέμα των δικαστών. Συμμορφώθηκε και ως προς τις επιταγές του νόμου, αλλά και ως προς τις οδηγίες της FIFA.

Σήμερα λάβαμε από τη FIFA μια επιστολή σύμφωνα με την οποία ενημερώνει την ΕΠΟ για τη διάθεσή της να συζητήσει άμεσα και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος το θέμα της διαιτησίας και να βρεθεί λύση. Η ίδια η UEFA τονίζει στην επιστολή της ότι το θέμα της διαιτησίας μπορεί να γεννήσει ένταση και βία.

Συμφωνήσαμε με τον κ. Κουτσοκούμνη ότι πρέπει να ζητήσει η Super League από την ΕΠΟ άμεσα αυτή τη συνάντηση. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι μοναδική υπεύθυνη για την αναβολή της του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΟ.

Εργαζόμαστε για ένα αίσιο αποτέλεσμα. Όσο δεν ξεκινάει το πρόβλημα παραμένει και εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις».

Ετικέτες

Ο Ήφαιστος ανακοίνωσε ότι οι εγγραφές για τις Ακαδημίες του συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση:

Τα γραφεια μας θα ειναι ανοικτα καθημερινα και απο τις 18:00 εως 21:00 για τις εγγραφες ολων των τμηματων στην πρότυπη Ακαδημια Ηφαιστου.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς έκανε σήμερα το πρωί η β’ ομάδα του Ατρόμητου που αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2002.

Αντίπαλος της ήταν η Δάφνη Αθηνών με παιδιά γεννημένα δύο χρόνια μεγαλύτερα και μπορεί η ομάδα (προπονητές Σωτήρης Ρίζος, Δημήτρης Μαυρίκος) να μην κατάφερε να βρει το δρόμο για τη νίκη (0-0) ωστόσο απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο κι έδειξε ότι είναι επίσης σε καλό δρόμο.

Έπαιξαν οι: Σκυλάς, Μαργαρώνης, Κοκολιός, Κολιόπουλος, Μπάγιας, Τσίνας, Κορώνης, Λημναίος, Λέτσι, Κόκας, Σουρτζής, Δημητρίου, Παπαδημητρίου, Κατώνης, Ζαφείρης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας