Τελευταία ενημέρωση 22:16, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Και οι Fentagin μέσα από την επίσμη ιστοσελίδα τους θυμήθηκαν την «μαύρη επέτειο» για την συμπλήρωση 12 ετών από το θάνατο του Αλφόνσο Φορντ.

Ετικέτες

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον  Πανλευκάδιο στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας.

Την παρουσίαση άνοιξε με λόγο του ο Παναγιώτης Μεϊντανης, γενικός γραμματέας και υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανλευκάδιου, μιλώντας για τον Ατρόμητο που τόσο καλά γνωρίζει και για τα οφέλη που μπορεί και πρόκειται να αποκομίσει ο Πανλευκάδιος από αυτή τη συνεργασία.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου Τόλης Αποστόλου, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο και τον τρόπο που λειτουργεί ένας από τους πιο υγιείς συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που ακολουθούν στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Σωτήρης Ρίζος προπονητής στις ομάδες του Ατρομήτου, μίλησε για τις ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους και τόνισε ιδιαίτερα πώς ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο προετοιμάζουν έναν νέο άνθρωπο να ενσωματωθεί στη κοινωνία, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες δεν είναι απλά προπόνηση.

Από τον δήμο Λευκάδας παρευρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γεωργάκης, εκ μέρους του δημάρχου.

 

Ετικέτες

 Από σήμερα ( 5 Σεπτεμβρίου)  ανοίγει επίσημα για τη νέα περίοδο το Εντευκτήριο του συλλόγου το οποίο θα είναι ανοικτό κάθε απόγευμα 17:30 –21:30 μμ.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα δέχονται εγγραφές νέων παιδιών και παλιών αθλητών για τη νέα περίοδο και θα ενημερώνουν για τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται καθημερινά.

Ετικέτες

Δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσε ο Φοίνικας το Σαββατοκύριακο και  πλέον στρέφεται στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από αυτόν του Κυπέλλου στην Καισαριανή το ερχόμενο Σαβ/κο, αλλά κυρίως στην κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος που είναι την Τετάρτη το απόγευμα. Και ασφαλώς ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας είδε όσα ήθελε κι έβγαλε πολύτιμα συμπερά;σματα για τους παίκτες του.

Την Κυριακή  επιβλήθηκε με 1-2 του Ηρακλή Περιστερίου με γκολ των Κρεμμύδα και Αρχοντούλη από το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μειώνουν 10' πριν τη λήξη του αγώνα. .

Το Σάββατο με σκορ που δεν παραπέμπει σε ποδοσφαιρικό αγώνα ηττήθηκε από αυτήν της Αθηναϊδας  με 4-5, με τα γκολ μας να σημειώνονται από τους Γουδέλη (2) και Αρχοντούλη (2).

Ετικέτες

 Τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη και αθλητή της Ειρήνης Περιστερίου  Λευτέρη Πετρούνια, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη και τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Θανάση Σταθόπουλο, δέχθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη στήριξή του προς το άθλημα της Γυμναστικής.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα, ο κ. Κοντονής συνεχάρη τον Πετρούνια για τον θρίαμβό του, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία του πρωταθλητή της Ειρήνης Περιστερίου ενόψει των επόμενων αγωνιστικών στόχων του και άκουσε με προσοχή τους κ. κ. Βασιλειάδη και Σταθόπουλο, οι οποίοι του παρουσίασαν όλα τα ανοιχτά θέματα της Ε.Γ.Ο..

Όπως πάντα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του και δήλωσε πρόθυμος να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της Ομοσπονδίας, βοηθώντας την ελληνική Γυμναστική να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας