Τελευταία ενημέρωση 09:42, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Ανθούπολη γνώρισε τον αποκλεισμό στα πέναλτι με 3-2 ήττα από την Αρμενικη, σε ένα παιχνίδι που ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ (0-0).

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν παρά πολύ καλή για 70 λεπτά, παίζοντας μονότερμα τον αντίπαλο της, ενώ είχε πολλές απουσίες, καθώς της έλειπαν έξι παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη τελείωσε τον αγώνα με 7 μικρούς στην 11αδα. Επιπλέον συνάντησε μια κακή διαιτησία από τον Ρέντζελο

Με το παιχνίδι να λήγει χωρίς σκορ (0-0) και στην παράταση, φτάσαμε στα πέναλτι, όπου η Αρμενικη ήταν πιο τυχερή και επικράτησε με 3-2. Τα πεναλτι για τους Περιστεριώτες έβαλαν ο Μιχαλακελης και ο Μπαρδης. Αυτοί που το έχασαν ήταν οι Στρειδης Ν., Κυριανακης και ο Καποπουλος.

Η βασική ενδεκάδα της Ανθούπολης: Καπόπουλος , Κυριανάκης, Τζάκης, Κακιώρης, Τζεβελέκος, Στρείδης Α.. Μπάρδης, Στανόγεβιτς, Μάρης, Μιχαλακέλης, Στρείδης Ν.

Έπαιξαν και οι Βανταράκης, Κάσσης και Τζαβέλας.

Ετικέτες

Τα εύκολα –δύσκολα έκανε ο Φοίνικας που όταν είδε όμως τα σκούρα αποκατέστησε την τάξη και πήρε την πρόκριση μέσα στην Καισαριανή με σκορ 3-2 για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η περιστεριώτικη ομάδα μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, προηγήθηκε στο 62’ με κεφαλιά του Αγγελούση και διπλασίασε στο 78’ με πέναλτι του Αρχοντούλη. Χαλάρωσε όμως επικίνδυνα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν στο 85’ με τον Ντατσιονάκη και στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίσουν με τον Χρυικό. Το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί ο Γουδέλης στο 97’ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Μπαριαμπάς, Λάσκαρης (22’ λτ Σκιαδάς), Κολέζι, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Λαμπράκης (52’ Αρχοντούλης), Μάζης, Γουδέλης, Αντωνίου (46’ Κρεμμύδας).

 

 

Ετικέτες

Εμφάνιση με γούστο έκανε η Κηπούπολη στον σημερινό αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΑ με τον Βύρωνα δείχνοντας ότι εκείνο την ενδιαφέρει περισσότερο βρίσκεται προ των πυλών: Να είναι πανέτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να διεκδικήσει την άνοδο της στην ‘ ΕΠΣΑ. Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 και την πρόκριση στην 2η φάση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου προηγήθηκε με τον Βασίλη Μάρτεκα στο 32’. Ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι αλλά με Δημήτρης Ζήσης έδωσε προβάδισμα στην Κηπούπολη στο 70’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ από τον Ζαφείρη Γεωργόπουλο.

Έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Αναγνώστου, Λαππας,  Αρβανιτακης , (Μωραιτης,) Πολυζωγοπουλος  Ζησης Νομικός  (Γεωργόπουλος), Κερμαλης ( Μπομης), Μακρής, Λαγός, Μάρτεκας.

Ετικέτες

Η σταδιακή πρόοδος στην ομοιογένεια και συνοχή της ομάδας που συντελείται στον ΓΣΠ αποδεικνύεται ξεκάθαρα από παιχνίδι σε παιχνίδι εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι πρίγκιπες αντιμετώπισαν σήμερα το απόγευμα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Αμύντα Δάφνης που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 κι επικράτησαν με σκορ 68-58 δείχνοντας ότι είναι πια πάνω σε σωστές ράγες.

Επόμενο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου.             

Ετικέτες

 Ποδαρικό όπως το ήθελε ο Ατρόμητος Κ20!. Με καλή μπάλα, με τρία γκολ, με νίκη εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα  (3-1) σήμερα το πρωί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας από την…3η αγωνιστική.

Με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανής και να μην επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, ο Ατρόμητος επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό του  και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από το α’ ημίχρονο αλλά έχασε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Στρούγγη.

Τα γκολ μπήκαν τελικά στην επανάληψη.Ο Ρομάριο με σουτ στο 48’ έδωσε το προβάδισμα και ο Κάιο στο 63’ έκανε το 0-2. Μείωσαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Στρούγγης με κεφαλιά έκανε αυτό που δεν έκανε στο ημίχρονο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 75'.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Παπαδογιωργάκης, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος (65’ Παυλής), Νταβιώτης (80’ Δαλκαφούκης), Νάτσος, Ρομάριο (70’ Λαζαρίδης), Κάιο, Τσατσόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας