Τελευταία ενημέρωση 00:41, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την αποστολή του αυριανού αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Στόιτσεφ, αντίθετα έμεινε πάλι εκτός ο Φυτανίδης. Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Ούμπιντες. Σε σχέση με το ματς των Ιωαννίνων θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κοντοές, Μπρίτο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο. Οι εκτός αποστολής θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση.

Ετικέτες

Με φόρα από την περσινή εξαιρετική χρονιά ο ΑΟ Περιστερίου έκανε ιδανική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών νικώντας με σκορ 3-0 τους Αγίους Αναργύρους στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Οι «ροσονέρι» έδειξαν με το καλημέρα ότι έχουν πολλές δυνατότητες ως ομάδα καθώς απέναντι σε ένα παραδοσιακό αντίπαλο επιβλήθηκαν με άνεση και είχαν τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με πρωταγωνιστή και κορυφαίο τον Οκσίσογλου.

Το 1-0 έκανε ο Παπαευθυμίου στο 9’ από φαουλ του Οκσίσογλου. Με φοβερό σουτ από 40 μέτρα ο Οκσίσογλου έκανε το 2-0 στο 67’ και ο ίδιος παίκτης σφράγισε τη νίκη αλλά και τη δική του καλή απόδοση με σουτ στο 72’ από ενέργεια του ΝταΚόστα

Δοκάρι είχε ο Γουβαλάρης στο 30’ κι ένα χαμένο τετ α τετ στο 44’ στις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα.

Ξεκίνησαν οι Λιόνης, Ανιτσάκης, Μπούζας, Μουντζούρης,  Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου, Πλέστης, Σιτταράς, Λιαγκόζης, Μπούζας, Έπαιξαν οι Χέλμης, Ντα Κότσα, Λειβαδάς.

Ετικέτες

Ο Ιπποκράτης πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας τα Πετράλωνα κι έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το Κύπελλο ΕΠΣΑ. Έχοντας κάνει το καθήκον του στην  1η φάση νικώντας  εκτός έδρας τον Ορφέα Αιγάλεω με 3-0, αυτή τη φορά το εμπόδιο των Πετραλώνων ήταν ανυπέρβλητο.

Ωστόσο οι παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας έκαναν φιλότιμη προσπάθεια, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-0. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι  Μουσάι (38’), Καραβάς (43’),  Ρόκα  (63’ 76’).

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Κώστα Σουράδου οι Στρατηγαρέας, Μπεκιράκης, Πατσέλης, Τσιρίκας, Γκρέκας, Κάππας, Πράπας, Παπαδόπουλος, Κιάμος, Μίχος, Δημητρακόπουλος. Έπαιξαν και οι Ανδρούτσος, Μπουσδούκος, Καλλιντέρης.

Ετικέτες

Αν και προηγήθηκε στο σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατρόμητος Κ17 δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα από την αντίστοιχη της ΑΕΚ σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Βριλησσίων γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την Κ17 που βρέθηκε μπροστά στο 49’ με τον Διακογεωργίου αλλά η ΑΕΚ γύρισε το ματς στην συνέχεια και πήρε τη νίκη.

Έπαιξαν οι Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πάτσικας (60' Μαράνος(, Βιταλιώτης, Μακρής, Χοχλαστός (80’ Σάσσαλος), Νιτσάκης, Μουρελάτος, Λαχανάς (43’ Σαββίδης), Διακογεωργίου (70’ Λέτσι), Αυγουστάτος (70’ Μητρόπουλος).
Ετικέτες

Το Αγρίνιο φημίζεται για τα καπνά του αλλά ο (φετινός)  Ατρόμητος Κ20 είναι από καλό χαρμάνι. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημα του όμως η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας που προϊδέαζαν για κάτι πολύ καλό η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη κέρδισε άνετα, ωραία και απλά τον Παναιτωλικό σήμερα το πρωί με σκορ 3-0 στο γήπεδο του Ρουφ δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένη για «γουστόζικα πράγματα».

Το ματς ήταν κυριολεκτικά παράσταση για ένα ρόλο καθώς ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει το ρυθμό των παικτών του Ατρόμητου. Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι ο Ρόχα στο 17’. Στην επανάληψη με δύο ακόμη τέρματα των  Ρομάριο στο 53’ με πλασέ και Νάτσου στο 68’ με φοβερό σουτ από 30 μέτρα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν οι Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς,  Παπαδογιωργάκης, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος, Νταβιώτης, Ρομάριο, Ρόχα, Τσατσόπουλος, Νάτσος. Έπαιξαν και οι Χαραλάμπους, Φαρία, Λαζαρίδης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας