Τελευταία ενημέρωση 11:28, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το Εφηβικό 2 του Ατρόμητου απέναντι στον Ακράτητο σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος παρατάχθηκε με παιδιά που γεννήθηκαν το 1999 και το 2000 ο Ατρόμητος (παιδιά του 2001 και του 2002) ήταν πολύ καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι επιβλήθηκε άνετα με σκορ 4-0 έχοντας σκόρερ τους Μαργαρώνη, Καραλάκη, Βρενόζι, Μαθιό

Οι προοπονητές Σωτήρης Ρίζος και Δημήτρης Μαυρίκος (φωτό) ξεκίνησαν τον αγώνα με τους: Εμίλ, Ντονικιαν Μπάρμπαρα, Μαργαρωνης, Κολιοπουλος, Κρέτσης Μπούστο, Μαθιός, Καραλάκης ,Χαριτοπουλος , Ρίζος.

Έπαιξαν και οι Σκύλας,Βρενόζι, Ζαφείρης Δημητρίου, Κατώνης, Κιούκου, Κολιόπουλος.

Την γιορτή του πολιούχου της περιοχής του Άγιου Ιερόθεου που είναι στις 4 Οκτωβρίου (την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και δεν θα αγωνιστεί)… γιόρτασε προκαταβολικά ο «Άγιος» στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιάλυσο για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» που μόνο πρωτάρηδες δεν δείχνουν στην κατηγορία επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 στο γήπεδο Ηφαίστου της σαφώς πιο έμπειρης από πλευράς ονόματος ομάδας του Ιάλυσου και έδειξαν ότι δεν θα αρκεστούν απλά στην παραμονή τους αλλά πως θα διεκδικήσουν θέση στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το 1-0 έγινε στο 10’ από ωραία ενέργεια του Θανόπουλου και σουτ σε κενή εστία του Σαγανά.  Στο 74’ ανατράπηκε ο Γκουτσούλας από τον Παυλίδη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σούφλας κλειδώνοντας τη νίκη που πήρε πανηγυρικές διαστάσεις με το τρίτο γκολ του Θανόπουλου στο 83’ από ενέργεια του Γκουτσούλα (έδωσε πνοή η είσοδός του).

Μεταξύ των θεατών του αγώνα ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης, ο τεχνικος διευθυντής Για,νης Αγγελόπουλος και ο υπεύθυνος υποδομών Τόλης Αποστόλου.

Η σύνθεση: Ρουμπής, Μπιρμπίλι,Μανδύλης, Κωστούλας (80’ Πολίτης), Δάρρας, Καλημέρης, Γουλας, Σούφλας, Πανούσης (65΄ Γκουτσούλας), Θανόπουλος (83΄ Νιζάμης), Σαγανάς.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή από την ξένη αγορά αλλά στην Ξάνθη θα πάει με Κορακάκη!

Τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ομάδα μετά την χθεσινή νίκη επί της Ξάνθης δεν έχουν αλλάξει θεαματικά.

Υπάρχουν επαφές με ξένους προπονητές, τα ονόματα είναι πλέον γνωστά αλλά μέχρι τη Δευτέρα ακόμη και αν επιτευχθεί συμφωνία δεν υπάρχει περίπτωση ο νέος προπονητής να καθίσει στην Ξάνθη ούτε μια στο εκατομμύριο.

Αφενός γιατί μέχρι να υπογραφθούν τα συμβόλαια και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες χρειάζονται κάποιες μέρες. Αφετέρου γιατί  μετά την Ξάνθη υπάρχει η διακοπή του νέου πρωταθλήματος και ο νέος προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο για να μάθει την ομάδα και όχι να είναι υπό καθεστώς πίεσης. Ο Κορακάκης γνωρίζει άλλωστε άριστα την ομάδα και θα την «τρέξει» μέχρι τον αγώνα της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, όλα μπορεί να ανατραπούν σε περίπτωση νίκης στη Ξάνθη και η διοίκηση να αλλάξει γραμμή πλεύσης στο θέμα προπονητή και γιατί όχι να δώσει μόνιμα πλέον το τιμόνι στον Κορακάκη.

Για την ώρα πάντως η ομάδα ψάχνει και θα συνεχίζει να ψάχνει προπονητή.

Σήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί, αύριο έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα ξεκινήσουν προετοιμασία για το ματς στα Πηγάδια.

Τον καθιερωμένο αγιασμό με την ευκαιρία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες η Ανθούπολη παρουσία της Ανδρικής Ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.

Ετικέτες

Μπόρα ήταν και πέρασε. Η κρίση της περασμένης εβδομάδας αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο καθώς το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αποτέλεσε την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin που ήδη από την Παρασκευή είχαν στείλει μήνυμα ενότητας επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι την αποστολή του Ατρόμητου στο ξενοδοχείο για να εμψυχώσουν και να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές. «Δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρει να ματώνετε τη φανέλα» τους είπαν χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα συνόδεψαν με τα μηχανάκια τους την αποστολή μέχρι το δημοτικό στάδιο Περιστερίου κι εκεί υπήρχε ένας νέος κύκλος ντόπας και αποθέωσης φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας νίκη επί του Αστέρα.

Οι οργανωμένοι δημιούργησαν πολύ καλή κερκίδα, μπήκαν πιο νωρίς από ποτέ στο γήπεδο, πέταξαν χαρτάκια στη υποδοχή της ομάδας, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και στο τέλος μαζί με τους παίκτες και τον Κορακάκη που πήγε στο μέρος τους πανηγύρισαν την πολύ κομβική νίκη με τον Αστέρα.

Σήμερα έγραψαν μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής:

«Όταν θέλουμε μπορούμε

Χθες ήταν το πρώτο βήμα, συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να δούμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ έτσι όπως ονειρευόμαστε..!!

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας