Τελευταία ενημέρωση 16:11, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αλήθεια πόσες φορές θα ξαναδούμε μαζί ένα νυν αστέρι του Ατρόμητου μαζί με έναν άσο του παρελθόντος;  Ίσως για να μην το πούμε με απόλυτη σιγουριά: Καμία!

Ετικέτες

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα των εφήβων του ΓΣ Περιστερίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Μετά από μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα ηττήθηκε με 69-66 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την οποία πλέον μοιράζονται ο Δούκας κι ο Παναθηναϊκός.


Μάλιστα, το «τριφύλλι» θα είναι ο επόμενος αντίπαλος (Τρίτη 4/10) του εφηβικού στο μεγάλο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Παναγάκης, Κρητικός): Ιωάννου 10, Τζερμπατζίδης, Χουγκάζ Ν. 6, Ανέστης 13, Στάθης 21(2), Χουγκάζ  Ρ., Φωτόπουλος 5 (1), Καράμπελας 2,  Τσέρσακ,  Στρογγύλης, Σιδέρης, Δομπρογιάννης 9 .

Ετικέτες

Φοβερή συσπείρωση και ομοψυχία! Και ποιος δεν θέλει όλους τους κρίκους του Ατρόμητου να είναι μονιασμένοι και ενωμένο άλλωστε!.

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το τελευταίο τεστ προετοιμασίας του ΓΣΠ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος την ερχ΄πομενη Κυριακή. Η ομάδα της πόλης μας  επικράτησε 68-63 εκτός έδρας του Ψυχικού διατηρώντας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμά στο σκορ.

Ο κόουτς Νικος Καραγιάννης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του. Απών ήταν ο Ντακούλιας, που συμμετείχε στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στο τέλος του α' δεκαλέπτου τραυματίστηκε στο αριστερό φρύδι ο Παπαντωνάκος ο οποίος απουσίασε απο το το υπόλοιπο του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 12-15, 26-39, 50-50, 63-68.

Γ.Σ.Περιστέριου (Καραγιάννης): Παππάς 5 (1), Μαγκουνής 12, Πολυτάρχου 10 (1), Μάντζαρης 8(1), Παπαντωνάκος 3 (1), Κατιάκος 12, Λυκογιάννης 3, Τασσιόπουλος 3, Καπώνης 3 (1), Γκιουζέλης 6.

Ετικέτες

Την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα  με αντίπαλο τον Θεμιστοκλή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (2/10) σκέφτονται στον Ηρακλή Περιστερίου.

Όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι πως η πρώτη νίκη της σεζόν θα έρθει εύκολα ή δύσκολα και παράλληλα θα γίνει το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Γ' ΕΠΣΑ που είναι ο μοναδικος στόχος.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας