Τελευταία ενημέρωση 01:04, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος παλαιμάχων σκέφτονται οι Βετεράνοι της Ανθούπολης, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν το Καματερό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Καματερού και στις τάξεις της ομάδας του Περιστερίου υπάρχει αισιοδοξία ως εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η νίκη.

Ετικέτες

Ρεπό θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακό όλα τα τμήματα της γυναικείας ομάδας καθώς το Σάββατο παντρεύεται η παίχτρια της ομάδας, Παπαδοπουλου Χριστίνα και βαφτίζει και τον γιο της. Όλοι Οι άνθρωποι της ομάδας της στέλνουν τις ευχές τους.

"Ρεπό αυτό το ΣΚ σε όλα τα τμήματα της γυναικείας ομάδας καθώς το Σάββατο παντρεύεται η παίχτρια της ομάδας μας Παπαδοπουλου Χριστίνα κ βαφτίζει κ τον γιο της. Όλοι εμείς στην Οικογένεια του Ατρομητου της ευχόμαστε Η ώρα Η καλή", αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Η Π. Σ. Περιστερίου σας καλεί σε διάλεξη που θα δώσει ο GM Στέλιος Χαλκιάς με θέμα «Ολυμπιάδα Μπακού 2016″ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 – 22:00.

 Θα παρουσιαστούν αναλυμένες παρτίδες του Στέλιου, άλλων μελών της Εθνικής, αλλά και σημαντικές παρτίδες κορυφαίων GM όπως του Jobava. Επίσης ο Στέλιος θα μας διηγηθεί ιστορίες από την Ολυμπιάδα, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες διοργανώσεις όλων των εποχών ενώ και η παρουσία της Εθνικής μας ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών.

Η διάλεξη θα γίνει στη Δημοσθένους 12 (αίθουσα «Αντώνης Μπέλλος) στο Περιστέρι, πλησιόν μετρό Αγ. Αντωνίου. Θα υπάρχει εισφορά 10€ και για αδέλφια 15€. Για πληροφορίες καλέστε στο 6972991799 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Στέλιος Χαλκιάς είναι Γκραντ-μαιτρ και μέλος της Εθνικής. Το 2016 κέρδισε το ισχυρό Διεθνές Τουρνουά της Παλαιόχωρας, ενώ στην Ολυμπιάδα του Μπακού το Σεπτέμβριο του 2016, βοήθησε την Εθνική να κατακτήσει την 18η θέση της τελικής κατάταξης με το εντυπωσιακό 7/9.

(Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα με το πανίσχυρο Αζερμπαϊτζάν και είναι του Ανδρέα Κοντοκάνη)

Ετικέτες

Να αποβάλλει από πάνω του το άγχος του πρωτάρη θέλει ο Φίλιππος ο οποίος ρίχνεται αύριο στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΣΚΑ με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία.

Ετικέτες

Σε αγωνιστική δράση μπαίνουν όλα τα τμήματα του Peristeri Volley που ολοκλήρωσαν με πολλές ώρες προπόνησης και σκληρής δουλειάς την προετοιμασία τους για την περίοδο 2016-17.

Την αρχή θα κάνει αύριο η Γυναικεία Ομάδα η οποία στο πλαίσιο του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει το Μοασχάτο στις 20.45. με στόχο τη νίκη και την πρόκριση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας