Τελευταία ενημέρωση 02:33, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Exodos Travel, μια αμιγώς περιστεριώτικη επιχείρηση,  αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς, o οποίος δραστηριοποιείται από το 2005, με έδρα την Ελλάδα και πεδίο όλη την Υδρόγειο, κάνοντας πράξη τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων προς όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.
 Η έννοια του ταξιδιού δε μεταφράζεται απλά σε ένα εισιτήριο μεταφοράς, αλλά σε ένα «εισιτήριο» πραγματοποίησης των ονείρων του κάθε πελάτη μας. Το κάθε ενός από Eσάς.

Το Exodos Travel καταθέτει την πείρα και τις γνώσεις του στην διάθεσή του για όλους τους προορισμούς.

- Εξασφαλίζει για εσάς την καλύτερη σχέση τιµής και ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, συνεργαζόμενοι µε τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, τα πλέον σύγχρονα πούλμαν και τα καλύτερα ανά τον κόσµο ξενοδοχεία.

-  Αναλαμβάνει να σας ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσµο µε υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Εσείς βάλτε µόνο την καλή σας διάθεση και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα.
2005: Το Exodos Travel αποτελεί επίσημα εξωτερικό-επίσημο μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association), συνεργαζόμενο από τότε, με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο.
2006: Το Exodos Travel ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των ημερών, πραγματοποιώντας την πρώτη διαδικτυακή του πύλη.  

2009: Μια δημιουργική χρονιά σφραγίζεται με την ανανέωση του Τουριστικού  site, αλλά και με σειρά μεγάλων ταξιδιωτικών συνεργασιών.

2011: Στόχος  η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Οι εξελίξεις σήμερα, αποτελούν μία «Online ticketing» πρόκληση στην οποία έχουμε ανταποκριθεί ήδη. Το νέο www.exodostravel.gr είναι μία ολοκληρωμένη πραγματικότητα. Ένα Τουριστικό Portal το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως  με γρήγορους ρυθμούς στο χώρο του γενικού τουρισμού και των συνεδρίων,
με πρωταρχικό στόχο τον σεβασµό στα όνειρα, στις προσδοκίες, στα σχέδια των πελατών μας.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:
1. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ αεροπορικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό-επίσημο μέλος της ΙΑΤΑ, ακτοπλοϊκά συνδεδεμένοι on-line με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.
2. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Το Exodos Travel εκδίδει ανά τακτά χρονικά διαστήματα έντυπο πρόγραμμα εκδρομών.
3. ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ προσαρμοσμένα στις ανάγκες για ατομικές αλλά και οικογενειακές διακοπές.
4. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
5. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
6. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ BUSINESS:
1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ταξίδια στελεχών επιχειρήσεων
2. CONGRESS αναλαμβάνει την διοργάνωση συνεδρίων με υψηλά standard υπηρεσιών (εισιτήρια, διαμονή, αίθουσα εκδηλώσεων, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπο υλικό.
3. ΟΜΑΔΙΚΑ ταξίδια αναψυχής επιχειρήσεων και οργανισμών

Το νέο www.exodostravel.gr ήρθε για να σας προσφέρει, τα πάντα! Βρείτε τις καλύτερες για εσάς πτήσεις και αγοράστε online τα εισιτήρια σας. Αναζητήστε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ενημερωθείτε για τα ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, μέσα από τις πληρέστερες μηχανές αναζήτησης. Ενημερωθείτε για όλες τις εκδρομές που σας ενδιαφέρουν, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο. Μόνοι σας ή με γκρουπ. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες, συνέδρια.

Είμαστε κοντά σας, όχι μόνο για να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά και για να «ταξιδέψουμε» μαζί εκεί που έχετε ονειρευτεί.

 

Επικοινωνία

  Βασ. Αλεξάνδρου 50 & Καλαμών 25, Περιστέρι
Τηλ.: 210 57.87.130 - 210 57.87.488, Fax: 210 57.86.919
www.exodostravel.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
     
   

 

Ετικέτες

Με σύνθημα «Στο δικό μας Περιστέρι», ο υγρός στίβος του Γ.Σ.Π.  προσπαθεί ρομαντικά να ενημερώσει τον κόσμο του Περιστερίου για την άδικη όπως θεωρεί συμπεριφορά του ΑΟΔΗΠ απέναντί του.

Ετικέτες

Επίσκεψη στη Ζάκυνθο πραγματοποίησε ο Τόλης Αποστόλου στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον ΑΟ Τσιλιβή.

Ο Υπεύθυνος του δικτύου είχε επαφές με τη διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου και τους προπονητές προκειμένου να αποκομίσει συμπεράσματα για την πρόοδο που έχει σημειωθεί μετά από ένα χρόνο συνεργασίας. Μίλησε επίσης στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας και παρακολούθησε φιλικούς αγώνες του ΑΟ Τσιλιβή με την ακαδημία «Στράτος».

Ο ΑΟ Τσιλιβή είναι μια ακαδημία με πολύ σωστό προσανατολισμό και οργάνωση που διοικείται από ανθρώπους με μεράκι και διάθεση να την κάνουν συνεχώς καλύτερη. Από την συγκεκριμένη ακαδημία δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές οι Σέλληνας και Πομώνης αγωνίζονται στον Ατρόμητο Κ15.

Ετικέτες

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α'Κατηγορίας Γυναικών την Κυριακή 16/10. Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου έχει Ρεπό την 1η αγωνιστική αλλά θα δώσει το τελευταίο φιλικό πρόβα τζενεραλε με το Εφηβικό τμήμα της Ακαδημίας του Γιώργου Παθιακάκη την Κυριακή.

Το πρόγραμμα των αγώνων των γυναικείων τμημάτων του Ατρόμητου:

Ατρομητος Αθηνων- Ακαδ.Παθιακακη Γήπεδο Χρυσουπολης Ώρα 10.00 (Κυριακή)

 Χρυσούπολη παμπαίδες -Ατρομητος Κορασ. Γήπεδο χρυσουπολης Ώρα 9.00 (Κυριακή)

Ετικέτες

Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα της Ανθούπολης στο τουρνουά Παλαιμάχων τις υποχρεώσεις της, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από το Καματερό. 

Πιο συγκεκριμένα και πριν ακόμη ζεσταθεί  δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα. Σε μία μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ένας παίκτης των γηπεδούχων κινήθηκε ανενόχλητος και πλάσαρε με χαρακτηριστική ευκολία αφού κανείς δεν πρόλαβε να τον εμποδίσει. Η ευθύνη για το συγκεκριμένο γκολ μετά από πολύ... συζήτηση μετά τον αγώνα αποφασίστηκε ότι βαρύνει κατά 45 % τον Δελλή, 35% τον Κολοκάθη και 20% τα δύο παιδιά στο κέντρο που δεν μάρκαραν (Καζέρος, Παπαγιαννόπουλος).

Στη συνέχεια η ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα, τα οποία και κατείχε μέχρι τέλους αλλά αν και κυρίαρχη «η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα». Χαρακτηριστικό της αστοχίας και της ατυχίας της ομάδας είναι οι τεράστιες ευκαιρίες που έχασε με τους Μπακλαβά (3),Σταυρόπουλο (2) και Καρίτζη (2) αλλά και τα τέσσερα δοκάρια με τους Καζέρο, Παπαγιανόπουλο, Χολόγκιτα και Καρίτζη.

Κι ενώ η ομάδα έχανε σωρεία ευκαιριών, ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν μία ομάδα χάνει ευκαιρίες κάποια στιγμή τρώει γκολ πραγματοποιήθηκε και σε μία αντεπίθεση η ομάδα του Καματερού σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Με την ψυχολογία της ομάδας στο ναδίρ, το να δεχτεί κι ένα τρίτο γκολ ήταν αναμενόμενο κι έτσι λίγο πριν λήξει το ματς σε άλλη μία αντεπίθεση δέχτηκε και ένα τρίτο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-0.

Με λίγα λόγια ένα ματς που θα έπρεπε να τελειώσει με εύκολη νίκη της ομάδας κατέληξε σε μία βαριά ήττα.

Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Ζαμπέτας, Δελλής, Κολοκάθης, Καρίτζης, Καζέρος, Παπαγιαννόπουλος, Χολόγκιτας, Δέλγας, Σχίζας, Μπακλαβάς, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης, Φαφούτης, Δημητρόπουλος, Βράχος.

Επόμενος Αγώνας: Ανθούπολη - Κηφισιά, στο γήπεδο Τσαλαβούτα στις 17/10 - 21:30

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας