Τελευταία ενημέρωση 13:27, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο νίκες  και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, που λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Για την 5η αγωνιστική της 5ης αγωνιστικής το Εφηβικό επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 88-65 εκτός έδρας των Μελισσίων, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ του σε 3-2, καθώς έσπασε το αρνητικό σερί των 2 ηττών.
Από την άλλη το Παιδικό γνώρισε την ήττα με 60-48 από την περσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας, Ακαδημία Αθηνών και υποχώρησε στο 3-2, αφού έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 65-88

Δεκάλεπτα: 19-23, 29-48, 42-72, 65-88
ΓΣ Περιστερίου (Παναγάκης, Κρητικός): Ιωάννου 5,Πεδουλάκης 2, Φωτόπουλος 18 (2) , Ανέστης 9 (1) , Χουγκάζ Ν. 4, Στάθης 17 (3), Χουγκάζ Ρ. 4, Μπιμπούδης 2, Καράμπελας 5, Στρογγύλης 6, Σιδέρης 2, Δομπρογιάννης 14.

ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 60-48

ΓΣ Περιστερίου (Γκούρας): Κρασάκης 12, Βησσαρίου 5, Παπαδόπουλος 12, Ιωάννου 9, Ύμερης 7, Καραμανλής 2, Θεοδωρόπουλος 1, Μιχ΄σληε, Καλοκάθης Μπήλιος, Καλογερόπουλος, Παπακυριακόπουλος.

Εξάλλου μια ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα Παίδων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ. Αυτή την φορά επί του ΓΣ Προμηθέα με 40-35.

Την ερχόμενη αγωνιστική (17/10, ώρα 20.30) η ομάδα του κόουτς Κώστα Σκουφάκη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό.

Ετικέτες

Nικητής από μια πολύ μεγάλη μάχη, όπως είχε μάθει όταν έδινε τις μάχες του στον αγωνιστικό χώρο, βγήκε ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος.

Ετικέτες

Την ευκαιρία να δοκιμάσει και τους παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  θα έχει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στον αγώνα  με τη Θύελλα Ραφήνας το Σάββατο στο γήπεδο Ηφαίστου.

 Ο προπονητής του Αγίου Ιεροθέου που ήδη έχει βάλει την στάμπα του στο παιχνίδι της ομάδας, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιεί,  βλέπει το ματς (για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής) ως μια πολύ καλή πρόβα για να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των λεγόμενων αναπληρωματικών.

Ταυτόχρονα η ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη για να κάνει καλό ξεκίνημα στο θεσμό και την πρόκριση στην επόμενη εκεί που θα την περιμένει ο νικητής από το ζευγάρι Ραφήνα – Εθνικός.

Ετικέτες

Με μοναδικό απόντα τον Σεμπάστιαν Κρουσέλ συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ2Ο για τον αγώνα με τη Βέροια το Σάββατο το μεσημέρι.

Ετικέτες

Πολυδιάστατο αποδεικνύεται το Peristeri Volley. Ο σύλλογος βόλεϊ του Αγίου Ιεροθέου  από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου αποκτάει τη δική του εκπομπή σε web radio!

Οι φίλες και οι φίλοι μπορούν να συντονιστούν στο www.phoenixradio.in για την εκπομπή  “Super Attack” κάθε Σάββατο ώρες 18.30-20.00 με τους πιο ωραίους χορευτικούς ρυθμούς, τα νέα της ομάδας  αλλά και όλου του ελληνικού βόλεϊ!

Δεν θα λείψουν συνεντεύξεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις και  όμορφες καταστάσεις που θα σας καθηλώσουν. Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο Λεωνίδας Καραϊσκος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας