Τελευταία ενημέρωση 11:42, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δεκαπέντε αγώνες ποδοσφαίρου  θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της πόλης μας.

Ετικέτες

Στο δημαρχειακό μέγαρο Περιστερίου βρέθηκε χθες ο Ολυμπιονίκης του Ριο και αθλητής του ΓΑΣ "Ειρήνη" Περιστερίου Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης συνοδευόταν από τον προπόνητή του, Δημήτρη Ράφτη και τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη ο Δήμος Περιστερίου θα διοργανώσει μεγάλη αθλητική γιορτή για να τιμήσει τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια αλλά  και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Βλάση Μάρα και Ελευθέριο Κοσμίδη, επίσης αθλητές του ΓΑΣ "Ειρήνη" Περιστερίου.

Ετικέτες

Ολοκληρώνεται αύριο με χαλάρωμα η προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για τον εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας που θα γίνει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα χρησιμοποιήσει επί το πλείστο παίκτες που δεν έχουν επιβαρυνθεί με παιχνίδια στο πρωτάθλημα στοχεύοντας ωστόσο ταυτόχρονα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Καλαμάτας από την Εύβοια με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πριόνα και Τσιφλάκο.

Ετικέτες

Ρόδινη απόδοση για την Γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Άμιλλας η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας κέρδισε την Ροδόπολη με σκορ 51-32 στο κλειστό του Μουρναζίου.

Ετικέτες

Καλή προσπάθεια απέναντι σε μια συμπαγή ομάδα έκαναν χθες τα κορίτσια του ΓΣΠ απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο κλειστό του Μπόθου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας