Τελευταία ενημέρωση 09:14, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Ήφαιστου για τον αυριανό αγώνα στην Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος τυης πόλης μας στο συγκεκριμένο θεσμό αντιμετωπίζει το ματς με μεγάλη σοβαρίοτητα και την ανάλογη προσοχή καθώς στόχος της είναι να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να διακριθεί γνωρίζοντας ωστόσο ότι η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη.

Ο Θοδωρής Τρανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλοι οι  παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Στέλιος Γκάγκας που έβγαλε το νάρθηκα από το χέρι του και μάλλον θα ξεκινήσει.

Ετικέτες

 Όπως κάθε Σαββατοκύριακο πολύ πλούσια ήταν η δραστηριότητα για τις ακαδημίες του Ηρακλή. Τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα που έδωσαν  ήταν τα εξής:

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ  3-0

ΠΑΙΔΙΚΟ:Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ- ΗΡΑΚΛΗΣ 0-8

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ:ΗΡΑΚΛΗΣ -Α.Ο. ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 5-1

ΠΑΙΔΙΚΟ(Kαραγκουνης):Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-1

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ(Κούμπαρης):ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ(Πέτρου):ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1

JUNIOR(ΚΑΡΑΓΚΟΎΝΗΣ):ΗΡΑΚΛΗΣ-Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-2

JUNIOR(ΔΑΣΚ/ΛΟΣ):ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-6

PROJUNIOR: HΡΑΚΛΗΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 3-5

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ:ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ. Τα Ηρακλάκια ακόμα…σκοράρουν.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι από σήμερα είναι ανοικτή η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια σε φθηνότερες τιμές.

Ετικέτες

Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Περιστερίου που γνώρισαν την ήττα στα Άνω Λιόσια από τον Ακράτητο με σκορ 4-1 για το πρωτάθλημα βετεράνων.

Τα φυσικό χόρτο αλλά και η απουσία του τερματοφύλακα Ανεστίδη επηρέασαν την προσπάθεια των παικτών που γνώρισαν την ήττα έχοντας ως μοναδικό σκόρερ τον Ν. Σολδάτο.

Ετικέτες

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο Ταξιάρχης στο Κύπελλο Ανεξάρτητων Ομάδων γνωρίζοντας την ήττα από τον Όλυμπο με σκορ 1-0.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας