Τελευταία ενημέρωση 12:29, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Χωρίς εκπρόσωπο συνεχίζει πλέον το περιστεριώτικο ποδόσφαιρο στο Κύπελλο ΕΠΣΑ έπειτα από την σημερινή ήττα του Ήφαιστου με σκορ 2-0 από την Ηλιούπολη εκτός έδρας και τον αποκλεισμό του από την επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βασιλάκο στο 35’ και σφράγισαν τη πρόκριση στο 64’ με τον Ορφανό.

Ο τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας Θοδωρής Τρανός χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Στουραίτη, Ζαφειράτο, Σφικτη, Χριστόπουλο, Γιάκα, Β. Ζώγκο, Κυριακόπουλο, Α. Ζώγκο, Τύρπο, Νησαριώτη, Χίο. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Μπότης, Παπαγιάννι.

Ετικέτες

Την περίοδο φόρμας που διανύει πιστοποίησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, επικρατώντας με 82-73 του Εθνικού σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό της Τζον Κέννεντι

Ο Νίκος Καραγιάννης είδε του παίκτες του να αποδίδουν, κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και άμυνες ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (23/10) με τον Πανερυθραϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Το Περιστέρι πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα (12-3), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να προσπεράσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο και να προηγηθούν με 23-27. Κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου η ομάδα ανέκαμψε και με όπλο της την άμυνα ανέκτησε την πρωτοπορία στο σκορ (52-46, 61-49) φτάνοντας την υπέρ της διαφορά μέχρι το +14 (73-59) για να φτάσει τελικά στη νίκη με σκορ 82-73.

Μοναδικός απών ήταν ο Λάζαρος Τασόπουλος, ενώ για τον Εθνικό δεν αγωνίστηκε ο Άλεξ Βουγιούκας.

Δεκάλεπτα: 21-20, 39-40, 61-53, 82-73.

Ετικέτες

 Για τον Χρήστο Αφρουδάκη τον αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Πόλο δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. «Μιλούν» από μόνες τους οι επιτυχίες του στην πισίνα. Εκ μέρους των συμπαικτών ο Χρήστος ανέβηκε στο βήμα και έδωσε πολλά συγχαρητήρια για τον ΓΣΠ.

«Τόλμησε» και ευχήθηκε μάλιστα «μακάρι στο μέλλον να δούμε πολίστες από τον ΓΣΠ να επανδρώνουν την Εθνική μας Ομάδα γιατί όχι» ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και μια προσωπική του ευχαρίστηση που αντανακλά πάλι στον ΓΣΠ.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στο Περιστέρι τον τελευταίο 1,5 χρόνο και με τιμάει ο ΓΣΠ. Την προηγούμενη φορά θα έλεγα μάλιστα ότι ο σύλλογος πήρε ένα ρίσκο εντός εισαγωγικών και με τίμησε σε μια περίοδο που είχα διαφορές με την ομοσπονδία και δεν αγωνιζόμουν με την Εθνική. Αυτό για εμένα κάτι λέει» είπε ο μεγάλος αρχηγός που έδωσε και την συμβουλή του στους γονείς: «Να μην παρεμβαίνουν στο έργο των παιδιών τους και των ομάδων τους γιατί ξέρουμε ότι είναι οι γονείς είναι υπερπροστατευτικοί».

Μια πραγματικά μεγάλη αλήθεια που δυστυχώς συναντάμε σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο στο πόλο».

Ετικέτες

Και να μην είσαι φαν του Water Polo γίνεσαι!.  Το άθλημα που λόγω ιδιοσυγκρασίας μας ταιριάζει απόλυτα σαν λαός. Το άθλημα με τις περισσότερες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πιο πρόσφατη την έκτη θέση στο Ρίο.

Τεράστια επιτυχία από μόνη της καθιστά λοιπόν η έμπνευση των υπευθύνων της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ να καλέσουν την Εθνική Ομάδα και να την τιμήσουν μέσα στο Περιστέρι. Η λαμπρή και μοναδική βραδιά πραγματοποιήθηκε σήμερα και ανέδειξε τη μοναδικότητα αλλά και την «υγεία» που βγάζουν από μέσα τους οι άνθρωποι και οι αθλητές της Υδατοσφαίρισης. Τα παλικάρια που θαυμάσαμε πρόσφατα στο Ρίο και τα οποία τα είδαμε απόψε στο Περιστέρι.

Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση με τέλεια οργάνωση και ύφος που ταιριάζει απόλυτα στους πολίστες της Εθνικής Ανδρών. Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και κυρίως από παιδιά που ζουν και ονειρεύονται να βρεθούν εκείνα στη θέση που είναι σήμερα τα αστέρια του αθλήματος.

Την βράβευση των αθλητών της Ελλάδας έκαναν στην κορυφαία στιγμή της βραδιάς οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης και Τάσος Θεοδωράκος. Χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη απεύθυνε ο Βασίλης Μπέτσης που μίλησε με θαυμασμό για την Εθνική Πόλο και στάθηκε στο εξαιρετικό έργο που πραγματοποιεί ο ΓΣΠ. Αλλά και ο Τάσος Θεοδωράκος ο γιος του οποίοι είναι πολίστας στην ακαδημία του ΓΣΠ έπλεξε το εγκώμιο των αθλητών μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Αντιπροέδρου του ΓΣΠ Μπάμπη Καραθάνου (απουσίασε ο πρόεδρος Φίλιππος Κότσης) ο οποίος έκανε την αναδρομή της υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι τονίζοντας με έμφαση ότι ο ΓΣΠ μαζί με τον Ατρόμητο είναι οι πυλώνες του αθλητισμού στην πόλη μας.

Στους τιμηθέντες και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης τον οποίο τίμησε με πλακέτα εκ μέρους του ΓΣΠ ο θρύλος του πόλο Γιώργος Μαυρωτάς νυν βουλευτής με το «Ποτάμι». Ο Μαυρωτάς συνεχάρη φυσικά τον ΓΣΠ για την αποψινή εκδήλωση και στάθηκε στην σημασία της παραγωγικής δουλειάς τονίζοντας ότι για να είναι η Εθνική Ομάδα στην πυραμίδα πρέπει από κάτω να λειτουργούν οι σύλλογοι εξίσου καλά για να αναδεικνύουν συνεχώς νέου αθλητές.

Το παρών έδωσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΠ Ιωσήφ Ξυπνητός.

Η γιορτή της Υδατοσφαίρισης διανθίστηκε με υπέροχα και προσεγμένα video για κάθε αθλητή ξεχωριστά. Στην άριστη διοργάνωση  «βοήθησε» το Waterpolonews.gr σε συνεργασία με τον έφορο Γιάνη Φέγγο που «σήκωσε» το φορτίο πίσω από τις κάμερες. Διακριτική η παρουσία των αθλητών, του προπονητή Αρσένη Μαρουλή και των εφόρων του Ανδρικού Πόλο  Μπάμπη Παπασπηλίου, Βασίλη Λόη ενώ  παρών έδωσε και το Γυναικείο Πόλο με τα κορίτσια και τους εφόρους Γεωργία Σπυροπούλου, Ανδρέα Κούρτη.

Από τη διοίκηση του ΓΣΠ ήταν επίσης οι Μανώλης Μουστάκης και Τζένη Γαλάνη. Παρόντες και οι φίλαθλοι Μανώλης Τσαγκιώτης (πρώην Γενικός Διευθυντής του τμήματος  μπάσκετ ) και Βασίλης Ανεστόπουλος.

Ετικέτες

Ταξίδι στην Ελλάδα προγραμματίζει για τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι αρχές Μαρτίου, η Ελλάς Μονάχου μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας