Τελευταία ενημέρωση 13:38, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένας  «πολιστικός» στον χώρο της κολύμβησης. Ο Γιάννης Φέγγος που ανέλαβε και επίσημα Έφορος στα Προαγωνισιτκά τμήματα κολύμβησης του ΓΣΠ παράλληλα με την ενασχόληση του με το Water Polo μίλησε στο peristerisports για τα νέα του καθήκοντα, το κατά πόσο νιώθει έτοιμος να ανταποκριθεί αλλά και για το όραμα του για την κολύμβηση.

 Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Πείτε μας κάτι για αυτή την απόφαση.

 «Το πλάνο που ακολουθήσαμε στην  Υδατοσφαίριση έδειξε να είναι πετυχημένο. Θα κάνουμε ένα νέο Restart και στις Ακαδημίες κολύμβησης με στόχο ο Γ.Σ.Π. να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον υγρό στίβο του. Νομίζω ότι αυτό είναι και η ουσία της απόφασης. Αλλαγή τακτικής και στρατηγικής γίνονται παντού ... το επιβάλλουν οι καιροί».

 Στον χώρο του υγρού στίβου δεν έχουμε συνηθίσει άνθρωποι της Υδατοσφαίρισης να ηγούνται τμημάτων κολύμβησης.

« Αρκετά από αυτά που γίνονται στον Γ.Σ.Π. χαρακτηρίζονται «αντισυμβατικά»! Αλλά τι να κάνουμε ... οι εποχές ζητούν καινοτομία! Η ταμπέλα «πολιστικός» έχει να κάνει με την αγάπη μου για την υδατοσφαίριση. Θα είναι τιμή μου να καταφέρω να κρεμάσω άλλη μία δίπλα που να γράφει «κολυμβητικός»! Το έχω ξαναπεί, ότι βρισκόμαστε στο κολυμβητήριο για να υπηρετούμε παιδιά. Η θέση είναι υποστηρικτική στην Διοίκηση ...οπότε ουσιαστικά έρχομαι να βοηθήσω! Τα παιδιά ... είναι παιδιά , σε όποιο τμήμα και εάν αθλούνται. Αυτό δεν το συζητάμε ,είναι αξίωμα. Από την άλλη είναι μία καταπληκτική καινοτομία του Συλλόγου. Δεν σου κρύβω ότι με εξιτάρει.  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις τα δυο τμήματα του υγρού στίβου μας να έρθουν πιο κοντά! Αυτό θα δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον Γ.Σ.Π. ! Τα δύο τμήματα θα λειτουργήσουν ως συγκοινωνούντα δοχεία!  Σε όλη την Ελλάδα , ίσως και σε όλον τον κόσμο, οι συνεργασίες μεταξύ κολύμβησης και υδατοσφαίρισης είναι μηδενικές ή σχεδόν μηδενικές! Αυτό στο Περιστέρι αλλάζει... Το ίδιο τρελό φάνηκε πέρυσι το ότι  ένας «κολυμβητικός» προπονητής των Ακαδημιών της κολύμβησης  , ο Γιώργος Κρασάκης, βρέθηκε να είναι υπεύθυνος και στις Ακαδημίες των Promini στο Water Polo . Αποδείχθηκε σωστή κίνηση όμως.

 Την λειτουργία των τμημάτων του Γ.Σ.Π. ως «συγκοινωνούντα δοχεία» την είχα ακούσει από τον Φίλιππο  Κότση όταν μας πρωτομίλησε στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο και μου έκανε πραγματικά θετική εντύπωση. Δεν τα ακούς αυτά εύκολα στον υγρό στίβο. Για αυτό σας λέω ... μας αρέσει να είμαστε  «αντισυμβατικοί». Είναι σημαντικό να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, αυτό σε κάνει να οδηγείς τις εξελίξεις . Και για εμάς είναι ζητούμενο να είμαστε μπροστά!

 Πως το σκέφτεστε να λειτουργεί?

 Οργανωτικά θα πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα εφόρων και στην κολύμβηση. Ανθρώπων με φιλοδοξίες για το άθλημα και για την πορεία του στο Περιστέρι! Μαζί με τους εφόρους της υδατοσφαίρισης θα πρέπει να δημιουργήσουμε μία νέα διοικητική ομάδα με 5 στόχους:

  1. Καινοτομία
  2. Ισχυροποίηση της θέσης του Γ.Σ.Π. στον υγρό στίβο του Περιστερίου
  3. Ανάδειξη των πρωταγωνιστικών ταλέντων της κολύμβησης
  4. Ανάδειξη των πρωταγωνιστικών ταλέντων της υδατοσφαίρισης
  5. Διαμόρφωση κοινή κουλτούρας

 Θα είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται?

 Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη ! Ο Γ.Σ.Π. όμως έχει ανθρώπους και σίγουρα θα αποκτήσει και άλλους , που θα στηρίξουν την προσπάθεια ! Αν η υδατοσφαίρισή μας κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να τριπλασιάσει τους αθλητές της , να ανέβει στην Α2 και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλές ομάδες του χώρου που προσπαθούν να αναπτυχθούν , φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε στην κολύμβηση! Σε ένα άθλημα που είναι ευρύτερα γνωστό και αγαπητό. 

Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς και μόνο! Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι όλοι όσοι θα ασχοληθούμε με αυτή την προσπάθεια θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας . Η πορεία είναι μονόδρομος και δείχνει μόνο μπροστά και μόνο επιτυχίες!»

 

 

Ετικέτες

Δεκατρείς αθλητές-δεκατρία μετάλλια. Ο Ηρακλής Περιστερίου έλαβε μέρος στο Πανελληνιο Παιδικό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στη Λάρισα καταγράφοντας απόλυτη επιτυχία αφιού όλοι οι νεαροί αθλητές που πήραν μέρος στην αποστολή κατέκτησαν μετάλλια. Είναι αναλυτικά οι:
1. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝ 1ος
2.ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ος
3.ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 1ος
4.ΔΕΛΓΑΣ ΝΙΚΟΣ 1ος
5.ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1ος
6.ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 1ος
7.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ 2ος
8.ΖΟΥΓΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 2ος
9.ΖΟΥΓΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ος
10.ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Π 2ος
11.ΜΟΝΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2ος
12.ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2ος
13.ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ ΜΑΡ. 2ος
Ο τελευταίος κατετάγη 2ος μετά από τραυματισμό και ενώ ήδη το σκορ ήταν 6-2 υπερ. του και αναγκάστηκε να διακάψει τον αγώνα.

Ετικέτες

Με την προσδοκία να αναζητήσει ότι το δυνατόν καλύτερο καθώς έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει έφθασε στα Χανιά η αποστολή του Αγίου Ιεροθεου εν όψει του σημερινού αγώνα (15.00) με την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ στο γήπεδο των Μουρνιών.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από την στιγμή που επέστρεψε στη διάθεση του και το τερματοφύλακας Ρουμπής από τραυματισμό.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία αποτελέσματα νομίζω ότι την αδικούν από τα παιχνίδια που έχουμε δει εμείς. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τόισε χαρακτηριστικά ο  Χατζηαλέξης για το σημερινό παιχνίδι.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κυρίτσης, Ρουμπής, Μπιρμπίλι, Πολίτης, Μανδύλης, Δαρρας, Κωστούλας, Καραμέρης, Γκουτσούλας, Σούφλας, Γούλας, Θανοπουλος, Κετσετσόγλου, Σαγανάς, Πανούσης, Ανταλής, Διαμαντόπουλος, Νιζάμης, Ζήκος, Τρακόσης.

Ετικέτες

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας έχει πραγματοποιήσει η Γυναικεία Ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αύριο θα υποδεχθεί τον Μελά Αγίου Ελευθερίου στο κλειστό της Ανθούπολης στις 8 το βράδυ με στόχο φυσικά την κατάκτηση τη τρίτης συνεχόμενης νίκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥ 23/10/2016 19:30 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡ. ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 0 - 0  
ΚΥ 23/10/2016 19:30 ΡΟΥΦ ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 0 - 0  
ΚΥ 23/10/2016 20:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-Δ.Π. ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡ. 0 - 0  
ΚΥ 23/10/2016 20:15 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 0 - 0  
ΚΥ 23/10/2016 21:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 0 - 0  
        ΡΕΠΟ: Ε.Φ.Α.Ο.Ζ.    
Ετικέτες

Με  τοπ σκόρερ τους Βοσκάκη και Μαργώνη η Άμιλλα δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στην Παλατιανή στο κλειστό του Μπουρναζίου. Η ομάδα του Μακρή πάτησε γκάζι στο δεύτεορ δεκάλεπτο και έφθασε σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 71-56.

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Αυγερινός

Δεκάλεπτα: 16-15, 35-27, 51-39, 71-56.

ΑΜΙΛΛΑ (Μακρής): Κόττης, Bοσκάκης 14 (4), Χύτας 9 (1), Τζίμας 3 (1), Καβούρης 12 (1), Μαργώνης 14, Παριανόπουλος 5 (1), Σπηλιώτης, Ζαβογιάννης, Καμπίτης, Φίλιος 2, Τσατσούκ 12.

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Πλατάνας): Ηλιάδης Ι. 12 (2), Ηλιάδης Β. 18 (1), Θωμόπουλος 4, Μπάρτζος 6 (1), Παναγόπουλος, Καλανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Πετρόπουλος, Χριστοφάκης 3, Κατριβάνος 9, Μαργαρίτης, Σκούρος 4.

2ος Ομιλος/3η αγωνιστική

Κούρος Αναβ.-Αναγέννηση Πετραλ. 64-52
Αμιλλα Περ.-Παλατιανή Ιλ. 71-56
ΕΦΟΑ-Παιανία Κτησιφών 65-53
Αχαρνής-Αργοναύτης Ραφ. 64-61
Κουκουβάουνες-Εθνικός Ελλην. 59-69
Θεμιστοκλής Αιγ.-Πολυνίκης Αγ. Βαρβ. 69-51
ΓΣ Χαλανδρίου-Νήαρ Ηστ 67-86

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας