Τελευταία ενημέρωση 14:13, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

ΤΟΥ Α. ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Ετικέτες

Αν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον διαιτητή Πατεράκη που έδωσε δύο πέναλτι σε βάροςτης  η Ανθούπολη στάθηκε όρθια με την Ένωση Βοτανικού έχοντας κορυφαίο τον τερματοφύλακα Φιλιππαίο αλλά και την πίκρα ότι ήταν καλυτερη και άξιζε τη νίκη (τελικό σκορ 1-1).

Ετικέτες

Ανακοίνωση για τη σημερινή μέρα των γενεθλίων του ΓΣΠ εξέδωσαν οι Fentagin στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«1971...για κάποιους τέσσερις απλοί αριθμοί,για κάποιους άλλους ιδιαίτερης σημασίας και άπειρα συναισθήματα..!!Για εμάς το πιο δραστήριο κοινωνικό κομμάτι της πόλης του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δεν θα μπορούσε από το να έχει μια σημασία παραπάνω.Στις 22 Οκτωμβρίου του 1971 ιδρύεται ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ η ομάδα που επιλέξαμε να ταχθούμε ανιδιοτελώς πιστά δίπλα της και να αφιερώσουμε την ζωή μας την ίδια.

Η Γ.Σ.Π.άρα σήμερα γίνεται 45 χρονών και οι καταστάσεις που έχουμε ζήσει δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια δεν περιγράφονται έτσι εύκολα μέσα από ένα κείμενο η κάποιες φωτογραφίες αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε χαρεί,έχουμε νοιώσει οι πιο περήφανοι οπαδοί,έχουμε καυλώσει,έχουμε τρελαθεί,έχουμε στενοχωρηθεί,έχουμε νευριάσει,έχουμε θυμώσει,έχουμε τσακωθεί και άλλα πολλά...αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ..!!κριβώς τα ίδια συναισθήματα που βιώνουμε φυσιολογικά και στην καθημερινότητα μας,στις οικογένειές μας ή στις παρέες μας.Αυτό και μόνο επιβεβαιώνει ότι η ζωή μας με την ζωη του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι άρικτα συνδεδεμένες,ειναι ΕΝΑ..!!

Την Κυριακή αδέλφια όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό..!!Μετά την ακύρωση της εκδρομής στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.Ντυμένοι στα γηπεδικά και με τα κασκόλ στο λαιμό μας, μπαίνουμε από νωρίς μέσα να ετοιμάσουμε την φάση μας,βγάζουμε γούστα και φεύγουμε μόνο βραχνιασμένοι από το γήπεδο..!! 

Η είσοδος για εμάς μόνο με τα κουπόνια του συνδέσμου στην τιμή των 2 ευρώ τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε έξω από το κλειστό την ημέρα του αγώνα..!!

Υγ1:Γ.Σ.Π.άρα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Υγ2:Τα πρώτα 45 χρόνια πέρασαν..Τώρα ξεκινάμε να γράψουμε την επόμενη χρυσή εποχή του συλλόγου..ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ..!!

ΑΓΝΑ και ΝΤΟΠΙΑ».

Ετικέτες

Μέρα γιορτής και μνήμης είναι η σημερινή για το μπασκετικό καμάρι της πόλης μας.

Ετικέτες

Νέος χορηγός για ΠΟΑΛ

O ΠΟΑΛ ανακοίνωσε τον δεύτερο μεγάλο του χορηγό.

Η ανακοίνωση:

"O ΠΟΑΛ, με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοινώνει επίσημα τον δεύτερο μεγάλο του χορηγό. H εταιρεία GM advertising θα ντύσει την ομάδα μας με τις πανέμορφες φόρμες GINOVA TUTA VISA!!! Το επιβλητικό κόκκινο σήμα της GM advertising θα κοσμεί στο πίσω μέρος την νέα μας φόρμα.

Οι πρώτοι με τους πρώτους, γιατί η GM advertising είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της διαφήμισης, των εκδόσεων και των εκτυπώσεων από το 1995 αναπτύσσοντας ικανότητες και υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη για τον ιδιώτη και την μικρή έως και την πολύ μεγάλη επιχείρηση.
 Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη, κύριο Μαρκόβα Γιώργο, της GM advertising για την ανταπόκρισή του και την χορηγία που μας πρόσφερε και ευελπιστούμε να ανέβουμε μαζί στο βάθρο του πρωταθλητή".
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας