Τελευταία ενημέρωση 05:41, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ήττα που μας χάλασε τη διάθεση μετά τη νίκη του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη, γνώρισε ο ΓΣΠ  μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» από τον Πανερυθραϊκό, έναν εκ των διεκδικητών της ανόδου.

Ετικέτες

Tην φοβερή πορεία της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα συνέχισε σήμερα η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου πετυχαίνοντας την 5η νίκη της σε 6 αγώνες. Νέο «θύμα» της ήταν σήμερα ο Ηρακλής στο γήπεδο της Μίκρας με σκορ 3-1 και μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Τσατσόπουλος με δύο γκολ και μια ασίστ. Το ματς έγινε σε ένα λασπωμένο τερέν, που εκ των πραγμάτων «πήγε τις δύο ομάδες στη δύναμη και όχι στη ποιότητα όπου εκ του προοιμίου ο Ατρόμητος είχε μεγάλη διαφορά.

Η ιδιαιτερότητα για την ομάδα του Κώστα Παρθενίου ήταν ότι λόγω απουσιών η άμυνα με εξαίρεση τον Γιαταγανάκη ήταν καινούργια με τους Χαραλάμπους, Λώλο, Μαραγκουδάκη που έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί.

Από μπαλιά του Γιαταγανάκη, ο Τσατσόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1 στο 26’. Οι γηπεδούχοι που μπήκαν δυνατά στην επανάληψη ισοφάρισαν στο 60’ και έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τότε χρειάστηκε να «μιλήσει» η παλικαριά των παικτών του Ατρόμητου που πήραν πάλι προβάδισμα στο 83’ με τον Κάιο από κεφαλιά-πάσα του Τσατσόπουλου και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσατσόπουλος με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Χαραλάμπους, Μαραγκουδάκης, Λώλος, Παυλής, Κάιο, Νάτσος, Δαλκαφούκης, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν και οι Παναγιωτοπουλος, Φαρία, Νταβιώτης.

Ετικέτες

 Κρίμα και άδικο για την Τόλμη!. Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής ο Μουρουνάτος και τα «εύκολα» γκολ που δέχθηκε την οδήγησαν σε ήττα σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα από τον Λαρισαϊκό με σκορ 3-1.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση, οι παίκτες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αλλά λογάριαζαν χωρίς του Μουρουνάτο και τους βοηθούς τους καθώς ακύρωσαν ένα καθαρό γκολ ως οφ σάιντ ενώ ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ένα πέναλτι σε ανατροπή παίκτη της Τόλμης μέσα στην περιοχή.

Το γκολ της Τόλμης πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Κανάκης.

Ξεκίνησαν οι: Κουλοσούσας, Καμπύλης, Κόκας, Κωνσταντόπουλος, Κανάκης, Λαγγουράνης, Καπελέρης, Καππάτος, Σπυρής, Κωνσταντόπουλος ΙΙ, Redie. Έπαιξαν ως αλλαγή οι Π. Ζαβιτσάνος, Δαλαβίτσας, Κούτρης.

 

 

Ετικέτες

Η μπάλα τιμωρεί και το 5-2 έγινε 2-2 για τον Ιπποκράτη στο σημερινό παιχνίδι με τον Άτλαντα Κυψέλης που έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου σήμερα το πρωί.

Ετικέτες

Σημαντική διάκριση κατέκτησε ο αθλητής πάλης του Ηρακλή Περιστερίου Ηλίας Ζαγοράκης καθώς αναδείχθηκε 2ος στο πρωτάθλημα Ευρώπης που διεξάγεται στην Μπρατισλάβα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας