Τελευταία ενημέρωση 20:09, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mπορεί στον Ατρόμητο να έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα όμως δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Εθνικής Λευκορωσίας καθώς κλήθηκε για μια ακόμη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ετικέτες

 Πίσω από την πετυχημένη πορεία του Άγιου Ιερόθεου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας κρύβεται μια πετυχημένη συνταγή κι ένα μοντέλο διοίκησης στο οποίο συνυπάρχει η εμπειρία του προέδρου Παναγιώτη Ρούμπα με τη «φρεσκάδα», την αξιοπιστία και την συνέπεια των αδελφών Ρούσσου.

Ο Βαγγέλης Ρούσσος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου, συνεπικουρούμενος από τα αδέλφια του Αντώνη Ρούσσο και Άρη Ρούσσο μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διαδραματίζει κομβικό ρόλο στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας που φιλοδοξεί από τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και αποφεύγοντας τα «μεγάλα λόγια» ο Βαγγέλης Ρούσσος (φωτό), γέννημα θρέμμα της περιοχής του Αγίου Ιεροθέου, μίλησε στο peristerisports για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και κυρίως για το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία μιας ερασιτεχνικής ομάδας που δουλεύει όσο δύναται σε επαγγελματικά πρότυπα. Αναλυτικά είπε:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ή άποψη μας είναι ότι για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να έχεις καλούς παίκτες. Εμείς πήραμε από πέρσι πέντε – έξι καλούς ποδοσφαιριστές και διατηρήσαμε τον κορμό. Το περασμένο καλοκαίρι προσθέσαμε ακόμη πέντε – έξι καλούς ποδοσφαιριστές και δημιουργήσαμε την ομάδα που πήρε πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο».

Για τις πολλές μετεγγραφές του Ιανουαρίου: «Δεν κάναμε μεγάλο άνοιγμα και μην ακούτε αυτά που λέγονται. Οι παίκτες που έφυγαν έπαιρναν χρήματα και πήραμε παίκτες με τα ίδια λεφτά. Μόνο με την περίπτωση του Κούντου που αποκτήσαμε από τη Δόξα Βύρωνα κάναμε μια εξαίρεση»

Για την καλή φήμη που έχει αποκτήσει η ομάδα: «Πράγματι, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έρχονται παίκτες από άλλες ομάδες και μας λένε ότι θέλουν να έρθουν στον Άγ. Ιερόθεο. Πέρσι για παράδειγνα προς το τέλος του πρωταθλήματος είχαμε τάξει ένα πριμ στους παίκτες. Αυτό που τάζουμε θέλουμε να το δίνουμε γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε τους εαυτούς μας. Οι παίκτες έρχονται για προπόνηση κάθε μέρα, ξοδεύουν τόσες ώρες, ξέρουμε ότι αφήνουν τις οικογένειες τους γιατί εμείς να μην είμαστε συνεπείς σε αυτά που τους έχουμε υποσχεθεί; Δεν θα ξεχάσω λοιπόν έναν παίκτη μας που έφυγε το καλοκαίρι αλλά πήρε το πριμ που σας λέγαμε παραπάνω. Του έκανε εντύπωση και μας ρώτησε «μα αφού φεύγω γιατί μου το δίνετε;» κι εμείς του απαντήσαμε ότι από την στιγμή που ήταν στην ομάδα το δικαιούται. Προσπαθούμε όλο το περιβάλλον της ομάδας να είναι κομπλέ και αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Μην ακούτε πάντως επαναλαμβάνω τα νούμερα που βγαίνουν προς τα έξω χωρίς καμία δόση αλήθειας. Απλά αυτά που συμφωνούμε, οι παίκτες θα παίρνουν μέχρι το τελευταίο ευρώ».

Για το όραμα του για τον σύλλογο:« Το όραμα μας;. Να ανέβουμε και να σταθεροποιηθούμε στη Γ’ Εθνική. Δυστυχώς επειδή δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση ότι δεν έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό να παίξουν παιδιά από τις Ακαδημίες αλλά νομίζω ότι στο μέλλον θα το συνδυάσουμε και αυτό. Ήδη το εφηβικό με προπονητή τον Δημήτρη Βαφειάδη έχει περάσει από δύο φάσεις της ΕΠΣΑ και δείχνει ότι έχει υπόβαθρο».

Για τον ποδοσφαιριστή Νταβιώτη που πήγε πέρσι στον Ατρόμητο: «Μας ρωτάνε πολλοί γιατί δεν πήραμε λεφτά!. Για εμάς είναι τιμή που ο Ατρόμητος, η μεγάλη ομάδα της πόλης μας, ζήτησε και πήρε ένα ποδοσφαιριστή. Εγώ αυτό που εύχομαι είναι να παίξει το παιδί στην επαγγελματική ομάδα και εγώ να είμαι στην κερκίδα και να δακρύζω από χαρά.  Επαναλαμβάνω ότι είναι τιμή για εμάς να φύγει ένας παίκτης μας για τον Ατρόμητο, όποιον θέλει μπορεί να τον πάρει, ούτε λεφτά, ούτε τίποτα»!

Για τον προπονητή Ισίδωρο Σταυριανό: «Μια σωστή ομάδα πρέπει να στηρίζει την επιλογή της. Ο Ισίδωρος είναι συγκεντρωτικός, εργατικός και πολύ καλός γνώστης. Τον ξέρουμε από το κομμάτι των Ακαδημιών που επίσης είναι πάρα πολύ καλός. Έχει δείξει τα δείγματα γραφής του, είναι καλό παιδί, δουλευταράς και θέλουμε να τον στηρίξουμε για πολλά χρόνια ακόμη».

Για το γηπεδικό: «Τραγική κατάσταση και δεν μας ενοχλεί τόσο το χορτάρι γιατί ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Υπάρχει ένα κοντέινερ που μπορεί η δημοτική αρχή να το φέρει στη Χωράφα και να κάνουμε τουαλέτες. Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι απερίγραπτες. Έρχονται τα κοριτσάκια από τον στίβο στις τουαλέτες και την ίδια στιγμή τυγχάνει οι παίκτες να κάνουν μπάνιο . Ή όταν βρέχει, να μαζεύει κυριολεκτικά τα σκ@τόνερ@ ο φροντιστής μας ο Θέμης. Συμφωνήσαμε όλες οι ομάδες προς τιμήν τους να κάνουμε τουαλέτες με δικά μας έξοδο, δύο ανδρικές και δύο γυναικείες αρκεί να μας φέρουν ένα κοντέινερ που ξέρουμε ότι υπάρχουν και εγκαταλελειμμένα. Σε αυτή την περίπτωση ο χώρος που είναι τώρα οι τουαλέτες θα γίνει γυμναστήριο για όλες τις ομάδες. Το έχουμε συμφωνήσει αυτό και μακάρι να γίνει έτσι».

Για τις σχέσεις με τις περιστεριώτικες ομάδες: «Άριστες με όλες. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Στο σημείο αυτό να πούμε πολλές φορές «μπράβο» στον ΑΟ Περιστερίου, είναι ένα παράδειγμα. Οι άνθρωποι έχουν ρίξει λίγα λεφτά, βγάζουν παίκτες και σε ένα δύο χρόνια η ομάδα τους θα χτυπήσει πάλι την άνοδο».

Για τα επερχόμενα μπαράζ:« Προφανώς άμα βρούμε στο δρόμο μας εκτός από το Αιγάλεω και την Προοδευτική, ξέρουμε ότι είναι ομάδες με τρομερή ιστορία και βαριά φανέλα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε σφήνα ανάμεσα τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι. Το σύστημα των μπαράζ φυσικά είναι άδικο. Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα με τόσους βαθμούς διαφορά και δεν ξέρουμε άμα θα ανέβουμε στη Γ’ Εθνική».

Για τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια:« Χωρίς τη βοήθεια τους τίποτα δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα κι εκτός των γηπέδων. Ο πρόεδρος μας ο Παναγιώτης Ρούμπας, τα μέλη της διοίκησης Φώτης Βασιλείου, Αλέξανδρος Παπαγιαννίδης, Θανάσης Γουλής, Στάθης Τσακούμης, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο γενικός γραμματέας Κώστας Μπότσιος, οι χορηγοί φανέλας, ο απλός κόσμος που βοηθάει όσο μπορεί τον σύλλογο. Μακάρι όλη αυτή η προσπάθεια να έχει ευχάριστο τέλος τον Ιούνιο».

Ετικέτες

 Ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Ο Περιστερίου για τη παρουσία της ομάδος και στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Ετικέτες

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που τείνουν να πραγματοποιηθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Γιώργος Σπανός μετέχοντας στην συσταθεί επιτροπή που θα πάει στον Υφ. Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και θα ζητήσει να αλλάξει την απόφασή του και να διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες Κυπέλλου.

Ετικέτες

Τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά από κλήρωση για την φάση των 16 του κυπέλλου των Ανεξάρτητων Ομάδων είναι τα εξής:


ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗΣ
-ΣΑΜΠΕΡΜΠΙΑΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
-
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΠ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ 100
-
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
-
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΚΟΣ
ΠΟΑΛ
-
ΠΑΟΠ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
-
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΟΚ
-
ΚΥΘΝΟΣ
ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ
-
ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας