Τελευταία ενημέρωση 14:11, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ικανοποίηση και δικαιολογημένα επικρατεί στον Φοίνικα για την φετινή πορεία της ομάδας.

Ετικέτες

Σε περιστεριώτικα χέρια πήγε το Attica Soccer Tournament . Το τουρνουά έφτασε στο τέλος του, το βράδυ της Κυριακής στο Paradise Park και οι  κατά τεκμήριο δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης βρέθηκαν αντιμέτωπες στο μεγάλο τελικό! Soccer Evolution vs Porosi 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Δυνατές μάχες, εξαιρετικές τρίπλες και γενικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο μας χάρισαν οι δύο ομάδες. Οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με εντυπωσιακές αποκρούσεις, κράτησαν πολύ χαμηλά το σκορ. Η Porosi μπήκε πιο δύνατα στον αγώνα και παίζοντας έξυπνα κατάφερε να προηγηθεί. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ ωστόσο ο Πίνο είχε άλλη άποψη καθώς με τρία δικά του γκολ έδωσε αέρα 3 τερμάτων στην ομάδα της Soccer Evolution.

Τη διαφορά αυτή κατάφεραν να την κρατήσουν ως το τέλος οι παίχτες της Soccer Evolution και πήραν τη νίκη (με σκορ 7-4) και τη πρωτιά στο Attica Soccer Tournament, όντας και αήτητοι στη διοργάνωση. Τη διαφορά στον αγώνα έκανε ο Πίνο.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Για τη Porosi σκόραραν:

Σούχλας Σωτήρης (2), Σούχλας Αλέξης (2)

Για τη Soccer Evolution σκόραραν:

Παναγιωτακόπουλος (1), Δημητρακόπουλος (1), Μάνεσης (1), Ζουζουλής (1), Πίνο (3)

Ετικέτες

Μετά την αναπάντεχη απώλεια του προέδρου Γιώργου Γαλάνη από ανακοπή καρδιάς και την αδυναμία συμμετοχής κάποιων μελών του δ.σ.  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σύντομα αναμένονται διοικητικές εξελίξεις στον Γαλαξία.

Ετικέτες

Ο Άγιος Ιερόθεος έχασε σήμερα από την Προοδευτική αλλά δεν έχασε τις ελπίδες του. Η άνοδος στη Γ’ Εθνική είναι ένας στόχος πολύ εφικτός απλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα ήταν άμα νικούσε την ομάδα του Κορυδαλλού στο Περιστέρι. Με έξι βαθμούς ή και με τέσσερις θα μιλούσαμε τώρα από άλλη αφετηρία όμως έχει δρόμο ακόμη.

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που ξέρουμε τώρα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με το Αιγάλεω. Άγιος Ιερόθεος και Αιγάλεω για μια θέση. Η Προοδευτική πλέον είναι με το ενάμισι πόδι στην Γ’ Εθνική καθώς με δύο νίκες επί του συμπολίτη της και αδύναμου κρίκου Αετού Κορυδαλλού που πρέπει να θεωρούνται κακά τα ψέματα δεδομένες, θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήριο.

Το άλλο ή θα έρθει στο Περιστέρι ή θα πάει στο Αιγάλεω. Καθοριστικό θα είναι λοιπόν το ματς της Κυριακής στο γήπεδο του Ηφαίστου εκεί όπου περιμένουμε να δούμε έναν πολύ καλύτερο «Άγιο» από αυτόν που είδαμε σήμερα. Γιατί σίγουρα θα είναι καλύτερος παίζοντας σε ένα πιο οικείο περιβάλλον, σε ένα πιο οικείο τερέν. Και αυτό είναι το συμπέρασμα που πρέπει να βγει από το σημερινό παιχνίδι: Ότι δεν πρέπει να κοιτούμε την άλλη ομάδα αλλά τη δική μας.

Σημασία έχει να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη της καλής ομάδας που διαθέτει ο «Άγιος». Να πάει ήρεμη η ομάδα μέχρι το ματς της Κυριακής και ανεπηρέαστη χωρίς να κοιτάζει πίσω αλλά μπροστά. Να δει τα λάθη της, να δει τι δεν έκανε καλά ναι. Αλλά να μην «καθίσει» πάνω σε αυτά. Στο κάτω της γραφής, ο «Άγιος» έμπειρους παίκτες έχει που πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση, να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες και να την φέρουν σε πλεονέκτημα έναντι του Αιγάλεω, του άμεσου πια ανταγωνιστή!

Διαβάστε εδώ για τον σημερινό αγώνα με την Προοδευτική: http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/agiosierotheos/item/6831-exase-alla-o-dromos-einai-akomi-anoiktos

Ετικέτες

Διαφορετικό συγκριτικά με τα προηγούμενα είναι το φετινό καλοκαίρι στον Ατρόμητο.

Η τρέχουσα εβδομάδα η οποία είναι και η τελευταία που οι παίκτες βρίσκονται στο Περιστέρι για προπονήσεις θα σηματοδοτήσει εξελίξεις όχι μόνο για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, αλλά ακόμα και για τα υπάρχοντα συμβόλαια. Προκειμένου να υπάρξει ένας εξορθολογισμός του αγωνιστικού προϋπολογισμού υπήρχαν σκέψεις από τη λήξη της σεζόν για μειώσεις στους υψηλόμισθους, γεγονός το οποίο «κλείδωσε» αυτές τις μέρες και πλέον αναμένονται οι επαφές με τους εκπροσώπους των εν λόγω ποδοσφαιριστών για να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε μια τέτοια προοπτική, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, θεωρείται αρκετά δύσκολο.

Παράλληλα, σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων των Λαζαρίδη και Μπρίτο, με τους οποίους υπάρχει θέληση για να συνεχιστεί η συνεργασία τους, αλλά αυτό θα κριθεί από το τι θα ακούσουν οι παίκτες. Πάντως, επιθυμία και των ίδιων είναι να παραμείνουν κάτοικοι Περιστερίου.

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό, η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός «οχταριού», αφού σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν μόνοι οι Κεϊτά και Ούμπιντες (με τον Μπάλλα όπως όλα δείχνουν να μην υπολογίζεται) ενώ πλην του Νικολά Ντιγκινί –που είναι κλεισμένος- θα αποκτηθεί ένα «δεκάρι» (ως αντικαταστάτης του Σουμπίνιο) και ένας εξτρέμ με ευχέρεια στη δημιουργία από τα άκρα και στο «ένας εναντίον ενός». Ένας «Μαρσελίνιο» δηλαδή, αλλά που να έχει τα μυαλά του στο… κεφάλι.

Για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Βασίλη Μπάρκα, για τον οποίο λέγεται ότι θα έρθει πρόταση για την παραχώρησή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Πάντως, όπως ξεκαθαρίζεται στο Περιστέρι δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν ένα ολόδικό τους περιουσιακό τους στοιχείο. Σε περίπτωση που παραμείνει στο Περιστέρι, τότε θα γίνει κίνηση για έναν γκολκίπερ που στο πλάνο θα έχει θέση αναπληρωματικού.

Εξάλλου, στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα με την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Στον Ατρόμητο περιμένουν προτάσεις για προπονητικά κέντρα στην Ιταλία, καθώς φέτος θέλουν να ξεφύγουν από την περίπτωση του Πηλίου, διότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για άρτιες εγκαταστάσεις, υπάρχει το μεγάλο αρνητικό ότι στην Ελλάδα δεν μπορούν να βρεθούν ομάδες για φιλικά ματς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας με πολύ γνωστή εταιρεία ένδυσης, αφήνοντας τη Saller με την οποία συνεργαζόταν τη φετινή χρονιά.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας