Τελευταία ενημέρωση 19:04, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ρεπό έχουν το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ατρόμητου που ετοιμάζονται σιγά σιγά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θα επιστρέψουν στις προπονήνεις τη Δευτέρα. Την Τετάρτη θα δώσουν φιλικό αγώνα στην Καλλιθέα και το Σάββατο στη Σπάρτη.

Ετικέτες

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την εύκολη νίκη του Ατρόμητου Κ12 με σκορ 7-0 με την Ακαδημία Παθιακάκης για το τουρνουά «Κιβωτός». Το βίντεο ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες

«Νίκη ή νίκη». Δίλημμα δεν υπάρχει για τον Ηρακλή που αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για παραμονή στη Β' ΕΠΣΑ θα πρέπει αύριο να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Αλεπότρυπα εναντίον του Αστέρα Εξαρχείων (17.00).

Ετικέτες

Βαθμό και σώθηκε!

Ένα βαθμό για να υλοποιήσει και μαθηματικά το θαύμα της παραμονής της στην κατηγορία θέλει η Ανθούπολη στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τα Μελίσσια στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Μελισσίων.

Ετικέτες

Για ένα σύλλογο σαν τον Ατρόμητο που εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται στη φάση της Αναγέννησης αλλά επί της ουσίας την τελευταία εξαετία με τις συνεχείς ευρωπαϊκές εξόδους έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, το να κυματίζει η σημαία του σε περιοχές που παλαιότερα ήταν όχι απλά δύσβατες αλλά απροσπέλαστες είναι τεράστια υπόθεση.

Το πετυχαίνει όμως μέσα από το Δίκτυο Σχολών που διευθύνει ο Τόλης Αποστόλου, δίκτυο που τον έχει «γιγαντώσει» και τον έχει φέρει πιο κοντά με την επαρχία δημιουργώντας συνεχώς νέους φίλους.

Η Καστοριά εν προκειμένω είναι ένας τόπος που κυριαρχεί το θεσσαλονικιώτικο στοιχείο σε επίπεδο ποδοσφαίρου και περισσότερο ο ΠΑΟΚ. Και όμως ο Ατρόμητος βρήκε χώρο για να διεισδύσει και να φέρει κοντά του την ακριτική αυτή περιοχή συνεργαζόμενος με την Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ.

Και η φωτό που βλέπετε είναι από το γήπεδο της συγκεκριμένης ομάδας. Που ύψωσε στο πιο ψηλό σημείο του ιστού, την σημαία του Ατρόμητου, υπερήφανη για την συνεργασία με την ομάδα της πόλης μας.

Γι’ αυτό και δεν πρέπει λοιπόν να διακοπεί με τίποτα  η αλματώδη πορεία του Ατρόμητου στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας ακόμη και όταν μια χρονιά, όπως η φετινή άφησε πίσω της μια γλυκόπικρη γεύση.

Γιατί ο Ατρόμητος δημιουργεί νέους φίλους, μπαίνει σε περισσότερα σπίτια, ασχολούνται μαζί του χιλιάδες οικογένειες, ενδιαφέρονται για εκείνον, τον παρακολουθούν και πολλές φορές τον υποστηρίζουν!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας