Τελευταία ενημέρωση 15:26, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) καθώς επικράτησαν σήμερα με χαρακτηριστική ευκολία του Μαύρου Αετού Κορυδαλλού με σκορ 4-0.

Ετικέτες

Σκηνές από το παρελθόν του, τότε που ο κόσμος συνωστιζόταν στο ξερό γήπεδο και με αγωνία παρακολουθούσε τους αγώνες του όρθιος και στις τέσσερις πλευρές για να δει τον Τσικλιά και τον Εκατόνταρχο ζωντάνεψαν στον σημερινό αγώνα του ιστορικού Αγίου Ιεροθέου με το Αιγάλεω.

Κάτι η κρισιμότητα του αγώνα, κάτι η διάθεση των φιλάθλων του Περιστερίου να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους, κάτι το όνομα του αντιπάλου (Αιγάλεω) είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην κερκίδα του γηπέδου Ηφαίστου που αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο. Να ένα καλό σημάδι!. Στα δύσκολα το Περιστέρι ενώνεται, στηρίζει τις ομάδες του, τη σπίθα ψάχνει!

Από τον πρώτο πολίτη της πόλης, τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη μέχρι τον  πιο μικρό σε ηλικία φίλαθλο, ξεχείλιζε η θετική αύρα για τον Άγιο Ιερόθεο που είχε μεν του πιστούς του φιλάθλους να τον ενισχύουν αλλά και δεκάδες ακόμη να φωνάζουν «Ιερόθεος» ή «Περιστέρι» πικάροντας του 100 φιλάθλους του Αιγάλεω που είχε πάρει θέση στην ξεχωριστή κερκίδα υπό την προστασία της Αστυνομίας.

Ένας μικρός πανζουρλισμός δημιουργήθηκε στην μοναδική θύρα εισόδου, ένα ποτάμι περιστεριωτών και  φιλάθλων του Ατρόμητου που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του Αγίου, ανάμεσα τους και πολλοί Fentagin.

Γι’ αυτό λέμε μπράβο! Και είναι καλή ευκαιρία επίσης να δούμε που είναι σήμερα το Αιγάλεω για να μάθουμε να εκτιμούμε αυτά που βιώνουμε τα 10 τελευταία χρόνια με τον Ατρόμητο!

Ετικέτες

«Γ’ Εθνική ερχόμαστε». Μεγάλο βήμα για την άνοδο του έκανε σήμερα ο μάγκας Άγιος Ιερόθεος που νίκησε άνετα, εύκολα και απλά το πάλαι πότε κραταιό Αιγάλεω με σκορ 3-1 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας στη φάση των μπαράζ  κρατώντας την τύχη στα χέρια του.

Ετικέτες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σ.Ο. Περιστερίου διοργανώνουν αγώνα Σκακιστικής επίδειξης Σιμουλτανέ στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα (Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ) στη παλαιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη).

Η Σκακιστική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί από τον(GM) Ιωάννη Νικολαΐδη ο οποίος θα αντιμετωπίσει συνολικά (30) αντιπάλους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξης τους σε σύλλογο, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης κατά την έναρξη 5 μ.μ το αργότερο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους τρεις πρώτους ή καλύτερους εάν δεν υπάρξουν νικητές .

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι στην Ηλιούπολη με αντίπαλο την τοπική ομάδα έδωσε χθες ο Ατρόμητος Κ20 που πλαισιώθηκε ωστόσο από παίκτες της Κ17 αλλά και υπό δοκιμή δεδομένου ότι ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης και ο συνεργάτης του Κώστας Πσρθενίου προγραμματίζουν την ομάδα της νέας χρονιάς.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1 και το γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε στο α’ ημίχρονο ο Ρομάριο.

Κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθηκε στο α’ ημίχρονο  υπό δοκιμή τερματοφύλακας, και στην επανάληψη ο Μελικιάν της Κ17. Έπαιξαν  οι Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Μωραϊτης, Λώλος, Ντιντής, Παυλής, Κουτρούλης, Ρομάριο, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος, Δαλκαφούκης, Τριμμάτης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας