Τελευταία ενημέρωση 15:13, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα βαθμό τελικά χρειάζεται ο Άγιος Ιερόθεος για να εξασφαλίσει την άνοδο του στη Γ' Εθνική στα δύο παιχνίδια που απομένουν με Προοδευτική και Αιγάλεω εκτός έδρας. Μπορεί όμως και κανέναν βαθμό αν ο Αετός Κορυδαλλού χάσει ή φέρει μια ισοπαλία έστω στους αγώνες με Αιγάλεω εντός και Προοδευτική εκτός.

Αυτή την στιγμή, μετά την τιμωρία του Αιγάλεω που πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τα επεισόδια του αγώνα με την Προοδευτική, ο Άγιος Ιερόθεος έχει 7 βαθμούς και ο Αετός Κορυδαλλού 1 βαθμό. Τελικά σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν ισχύουν όπως όλοι πιστεύαμε τα μεταξύ τους παιχνίδια ούτε ο συντελεστής τερματων στα οποία υπερέχει ο Άγιος.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, άρθρο 20, παρ. 8 σε περίπτωση που ισοβαθμίσουν δύο ομάδες δίνουν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο. Με απλά λόγια ο Αετός ελπίζει στην καλύτερη περίπτωση μόνο σε μπαράζ. Αν ένα από τα δύο δοκάρια γινόταν δηλαδή γκολ ο Άγιος θα ήταν 1000% στη Γ' Εθνική. Αλλά και πάλι έχει τα δύο πόδια στη κατηγορία αυτή!

Το Αιγάλεω όπως είπαμε χρεώθηκε η διακοπή του αγώνα με την Προοδευτική που παίρνει το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, πηγαίνει στους 12 βαθμούς και είναι από σήμερα στην Γ’ Εθνική και μαθηματικά και τυπικά.

Το Αιγάλεω (θα) πάει με την αφαίρεση βαθμών στους 0 βαθμούς και θα τιμωρηθεί η έδρα του, όπερ σημαίνει ότι ο αγώνας με τον Άγιο Ιερόθεο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" επικράτησε λοιπόν  απίστευτη ένταση μεταξύ ατόμων των δύο ομάδων με παράπονα για πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κορυδαλλού, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ατματζίδης στο 45', αλλά και την αποβολή του Μηλιώνη στην ίδια φάση, με την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως μόλις ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου ζήτησε να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο ορισμένοι οπαδοί.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν εισβάλουν στο γήπεδο οι οπαδοί των γηπεδούχων, με στόχο τους ανθρώπους της Προοδευτικής, πετώντας αντικείμενα και σπάζοντας ότι έβρισκαν στο διάβα τους!

Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων με δακρυγόνα οδήγησε στην εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια, ενώ τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στους δρόμους γύρω από το γήπεδο.

Ετικέτες

Το τελευταίο μάλλον φιλικό παιχνίδι πριν κλείσει την πετυχημένη περίοδο 2015 - 16 δίνει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου με αντίπαλο τον Χαραυγιακό στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5.15 το απόγευμα.

Την Τρίτη η ομάδα έπαιξε στο Σχιστό με το Κερατσίνι και ηττήθηκε με 2-1. Το γκολ για τον Όμιλο πέτυχε με πέναλτι ο Γουβαλάρης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στους παίκτες, η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με το τραπέζι που θα κάνει η διοίκηση στους παίκτες στο «Οινοθεραπευτήριο».

Μια μέρα νωρίτερα ενδέχεται ωστόσο να γίνει φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του Ατρόμητου που δεν έχει φιξαριστεί ακόμη.

Ετικέτες

 Ο Άγιος Ιερόθεος δεν κατάφερε σήμερα να κερδίσει τον Αετό Κορυδαλλού στο τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του (0-0) κι όμως το τρένο για τη Γ’ Εθνική ετοιμάζεται να κάνει στάση!. Εδώ στο Περιστέρι, εδώ στον Άγιο Ιερόθεο!.

Ετικέτες

Στις 2 Ιουνίου η Γ.Σ.

Το Δ.Σ. του Γαλαξία, ανακοίνωσε ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση  θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γραφεία της ομάδας.


"Το Δ,Σ του.Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ καλεί τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γραφεία της ομάδας μας στην οδό Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη", αναφέρει η ανακοίνωση του Γαλαξία.

Ετικέτες

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας, έχουν βάλει στόχο για τη νέα σεζόν στον Ηρακλή Περιστερίου, όπως ανακοίνωσαν.

 Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μετά από μία κοπιαστική και για διάφορους λόγους άγονη (βαθμολογικά) χρονιά, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει την Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ.

Οφείλουμε όμως να κάνουμε γνωστό στούς φίλους μας, ότι η ομάδα μας που είναι καλά οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, στόχο έχει να κάνει αθλητισμό σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και χωρίς αυτοσκοπούς.

Έτσι, την νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. με το ίδιο πάθος , την ίδια οργάνωση και κυρίως με δικά της παιδιά και πιστεύουμε να την κατακτήσουμε.

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ καλό καλοκαίρι και καλή και ξάστερη νέα αθλητική χρονιά!!!"

 
 
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας