Τελευταία ενημέρωση 07:33, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

H διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου ενημερώνει τους φιλάθλους του Περιστερίου ότι για το αυριανό ματς με τον Αετό Κορυδαλλού στο γήπεδο Ηφαίστου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο στα εκδοτήρια που θα υπάρχουν αλλά και από τα γραφεία της ομάδας.

 Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο από τον οποίο ζητάει να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ισίδωρου Σταυριανού. 

Με νίκη επί του Αετού και πιθανή ήττα του Αιγάλεω από την Προοδευτική, ο Άγιος Ιερόθεος θα αγκαλιάσει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ετικέτες

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Παμπαίδων του ΓΣΠ που έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των διακρίσεων των Τμημάτων Υποδομών.

Ετικέτες

 Την είσοδό της στα μπαράζ του πρωταθλήματος θέλει να σφραγίσει η ΠΟΑΛ στο αυριανό ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου που θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου και θα ξεκινήσει στις 9.15 μ.μ.

Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου θα πετύχει τον στόχο της ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Ετικέτες

Οι ομάδες Κ14 και Κ13 του Ατρόμητου όπου θα βρεθούν στη Μύκονο για να παίξουν φιλικά παιχνίδια απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Μυκόνου. Τα ματς θα γίνουν το Σάββατο 28 Μαΐου στις 17:30 όπου θα αγωνιστούν οι ομάδες Κ14 και στις 19:00 οι ομάδες Κ13.

Στους συγκεκριμένους φιλικούς αγώνες θα βρεθεί και τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να βρεθούν με τους προπονητές και το τεχνικό τμήμα του Α.Ο. Μυκόνου προκειμένου να συνομιλήσουν και να παρακολουθήσουν του μικρούς ποδοσφαιριστές.

Στους συγκεκριμένους φιλικούς αγώνες στο γήπεδο του Κόρφου θα παρευρεθεί και ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Χαβιέρ Ούμπιδες, για να δει και τα δύο ματς, ενώ θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να φωτογραφηθούν μαζί και να του ζητήσουν κάποιο αυτόγραφο. 

Ετικέτες

 Τους τίτλους τέλος στη φετινή χρονιά ετοιμάζεται να βάλει σε λίγες μέρες ο Ατρόμητος Κ20 έχοντας την προσοχή στραμμένη στην επόμενη μέρα.

Μια επόμενη μέρα που έχει να κάνει με τον προγραμματισμό και τον προσδιορισμό του ρόστερ που θα στηριχθεί ο Γιώργος Κορακάκης δεδομένου ότι ετοιμάζονται ανακατατάξεις.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού συνεχίζονται λοιπόν οι φιλικοί αγώνες και σήμερα η ομάδα με έξι παίκτες από την Κ17 νίκησε με σκορ 4-2 στο γήπεδο του Ρουφ τον τοπικό ΠΑΟ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ρομάριο και από ένα οι Κουτρούλης, Τριμμάτης. Ο τελευταίος αγωνιζόταν φέτος στην Κ17 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ταλαντούχος τεχνικός  (συνεργάτης του ο Κώστας Παρθενίου) ξεκίνησε με τους Μελικιάν (Κ17), Γιαταγανάκη, Χαραλάμπους, Στρούγγη, Ιγκμπινόμπα (Κ17), Παυλή, Κουτρούλη, Τριμμάτη (Κ17), Δαλκαφούκη και δύο υπό δοκιμήν.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Λιβησιανός (Κ17), Ντιντής, Μωραϊτης, Λώλος (Κ17), Τζίνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Δόσης (Κ17), Φαρία, Ρομάριο και δύο υπό δοκιμήν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας