Τελευταία ενημέρωση 09:39, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την πλήρη στατιστική απεικόνιση της κανονικής διάρκειας του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος έκανε ο Ατρόμητος Περιστερίου. Σε 22 αγώνες, είχε 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 63 υπέρ, 24 κατά. Συνολικά συγκέντρωσε 51 βαθμούς που τον έφερε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης.

Ετικέτες

Eπίσκεψη στην ΕΠΟ θα πραγματοποιήσουν αύριο μέλη της διοίκησης του Αγίου Ιεροθέου με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Ρούμπα και τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Ρούμπα προκειμένου να λάβουν την επίσημη θέση της ομοσπονδίας για το τι προβλέπεται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι γνώμες διίστανται καθώς υπάρχει μια ασάφεια στην προκήρυξη των μπαράζ. Σε κάθε περίπτωση αύριο θα μάθει ο Άγιος τι προβλέπεται καθώς αν προβλέπεται μπαράζ στην ισοθαθμία με Αετό η ομάδα θα χρειαστεί ένα πόντο σε δύο παιχνίδια ή μια απώλεια βαθμών του Αετού.

Διαφορετικά αν κριτήριο είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια τότε η ομάδα είναι ήδη στη Γ’ Εθνική καθώς το Αιγάλεω θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών για τα μεγάλα επεισόδια με την Προοδευτική.

Από αγωνιστικής πλευράς η ομάδα ξεκίνησε σήμερα τη μίνι προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική.

Ετικέτες

 

Με τη συμμετοχή 85 αθλητών ξεκίνησε στο κλειστό «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, το « Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια».

Ετικέτες

Σε αυτές τις ηλικίες δεν μετράει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η προσπάθεια.  Την ήττα γνώρισαν οι Promini του ΓΣΠ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ ...με σκορ 8-14 αλλά όλοι χειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών.

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για τη θλάση των οπίσθιων μηριαίων μυών, έναν αρκετά συχνό τραυματισμό ο οποίος ταλαιπωρεί κυρίως αθλητές που ασχολούνται με αθλήματα ταχυδύναμης, όπως το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, άλματα, ταχύτητες κ.α.  

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας