Τελευταία ενημέρωση 07:21, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα, επισκέφθηκε πριν μερικές ημέρες το Προεδρείο του Α.Ο «Γαλαξίας» Περιστερίου. Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Οι εκπρόσωποι του «Γαλαξία» ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο Περιστέρι, καθώς και για θέματα που αφορούν το Σύλλογο τους.

Στην αντιπροσωπεία του Α. Ο «Γαλαξίας» συμμετείχαν οι κ.κ: Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης Πρόεδρος και οι Α' και Β' Αντιπρόεδροι Σαχπατσίδης Γρηγόρης και Χελάκης Γιώργος.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ήφαιστος στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Μανδραϊκό στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ειρήνη Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

"Καλό Φθινόπωρο σε όλους!!!
Ξεκίνησαν και για φέτος οι εγγραφές!
Επιστρέφουμε ανανεωμένοι και με όρεξη για καινούργιες προκλήσεις!
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τα γραφεία του σωματείου ή με τις προπονήτριες. Θα σας δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το φετινό πρόγραμμα!
http://www.eirini-gymnastics.gr/
Καλή αθλητική χρονιά!!".

Ετικέτες

Πολύ καλές εντυπώσεις, παρά την ήττα άφησε ο ΑΟ Περιστερίου στο φιλικό παιχνίδι με την Προοδευτική –ου έγινε στον Κορυδαλλό.

Ετικέτες

Tov πρώτο του φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα ο Ιπποκράτης με αντίπαλο την Δάφνη.

Η ανακοίνωση:

"Σας περιμένουμε όλους αύριο ! Ο πρώτος φιλικός αγώνας της αντρικής ομάδας υπό νέα Διοίκηση ! Το Δ.Σ. του Ιπποκράτη δεν θα μπορούσε να έχει πιο εύλογο ξεκίνημα αφού, ο πρόεδρος της Δάφνης ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε αυτούς, στα πρώτα βήματά τους στις Ακαδημίες. Να είστε όλοι εκεί ! Το ταξίδι ξεκινά!".

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας