Τελευταία ενημέρωση 22:06, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Ικανοποίηση επικρατεί στον Α.Ο Περιστερίου για τη παρουσία της ομάδος και στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Ετικέτες

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που τείνουν να πραγματοποιηθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Γιώργος Σπανός μετέχοντας στην συσταθεί επιτροπή που θα πάει στον Υφ. Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και θα ζητήσει να αλλάξει την απόφασή του και να διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες Κυπέλλου.

Ετικέτες

Τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά από κλήρωση για την φάση των 16 του κυπέλλου των Ανεξάρτητων Ομάδων είναι τα εξής:


ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗΣ
-ΣΑΜΠΕΡΜΠΙΑΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
-
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΠ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ 100
-
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
-
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΚΟΣ
ΠΟΑΛ
-
ΠΑΟΠ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
-
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΟΚ
-
ΚΥΘΝΟΣ
ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ
-
ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Ετικέτες

Την πρώτη του συμμετοχή σε 18αδα μετά από 18 μήνες σκληρής δουλειάς για να επιστρέψει υγιής έκανε την περασμένη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ20 Βασίλης Δαλκαφούκης.

Ο προπονητής του Γιώργος Κορακάκης επιβραβεύοντας την προσπάθεια του που έχει ως στόχο την ολική επαναφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πλέον είναι θέμα ημερών για να πάρει και τα πρώτα παιχνίδια στα πόδια του στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκα και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί από τον ερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας ανακοίνωσε ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η είσοδος σε όλες τις Γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

Η Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας