Τελευταία ενημέρωση 07:22, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Από τους αφανείς εργάτες επί σειρά ετών αλλά με μεγάλη προσφορά στον ΓΣΠ είναι ο Βασίλης Πανώριος, έφορος και «ψυχή» των αποδυτηρίων της ανδρικής ομάδας.

Ετικέτες

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσουν οι Παλαίμαχοι της Κηπούπολης με αντίπαλο τη Νέα Φιλαδέλφεια την Δευτέρα 23 Μαίου στις 17:30.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος που θα τους παρακολουθήσει, θα απολαύσει και πάλι μια ποδοσφαιρική πανδαισία με γκολ και θέαμα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. 

Ετικέτες

Τον απολογισμό μιας τετραετούς προσπάθειας που κορυφώθηκε φέτος με την παραμονή της Ανδρικής Ομάδας στην Β' κατηγορία ΕΠΣΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων ΈΠΣΑ έκανε η παλιά δόξα του Ατρόμητου και προπονητής της Χρυσούπολης Βαγγέλης Κότσαλος.

Ετικέτες

Στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας που θα γίνει το Σάββατο στο Περιστέρι, έχουν το μυαλό τος στον Γ.Σ. Μόνος στόχος είναι η νίκη και για αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν τον κόσμο τους.

 Με την βοήθεια των οπαδών του, σίγουρα μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να φτάσει πιο κοντά στον στόχο του. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε από ανθρώπους του Δ.Σ., περιμένουν πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο για να τους στηρίξει στην πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται.

Ετικέτες

Με το δεξί ξεκίνησε και το τμήμα των Promini της υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. στο τουρνουά που διοργανώνει ο Πανιώνιος!.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας