Τελευταία ενημέρωση 09:42, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα με τον Κολωνό για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, είναι οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου.

 Με νίκη η ομάδα θα ανέβει στην δεύτερη θέση του ομίλου της, ξεπερνώντας τον Ιάσωνα, ο οποίος έχει ένα ματς παραπάνω. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παπουκίδης Μ.

Ετικέτες

Tην αναβολή της προγραμματισμένης προπόνησης των τμήματων ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ και PROJUNIOR λόγω των αγώνων μπαράζ, ανακοίνωσε ο Ηρακλής Περιστερίου.

 

Η ανακοίνωση:

"Αναβολή προγραμματισμένης προπόνησης τμήματων ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ και PROJUNIOR.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η απογευματινή προγραμματισμένη προπόνηση της Τετάρτης 25/5/2016 στις 17.15 έως 18.30 για τα τμήματα Αστεράκια και Projunior αναβάλλεται λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων ομάδων (μπαράζ ανόδου) στο δημοτικό στάδιο ηφαίστου".

Ετικέτες

 Ατρόμητος Περιστερίου και Ερυθρός Αστέρας πρόσφεραν ένα όμορΦο ποδοσφαιρικό θέαμα το βράδυ της Κυριακής. Η ποιότητα των δύο ομάδων είναι γνωστή γι’ αυτό και το παιχνίδι τους που είχε το χαρακτήρα γοήτρου έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Ετικέτες

H διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου ενημερώνει τους φιλάθλους του Περιστερίου ότι για το αυριανό ματς με τον Αετό Κορυδαλλού στο γήπεδο Ηφαίστου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο στα εκδοτήρια που θα υπάρχουν αλλά και από τα γραφεία της ομάδας.

 Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο από τον οποίο ζητάει να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ισίδωρου Σταυριανού. 

Με νίκη επί του Αετού και πιθανή ήττα του Αιγάλεω από την Προοδευτική, ο Άγιος Ιερόθεος θα αγκαλιάσει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ετικέτες

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Παμπαίδων του ΓΣΠ που έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των διακρίσεων των Τμημάτων Υποδομών.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας