Τελευταία ενημέρωση 00:40, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το κενό που άφησε ο Μαριάνο Μπίτολο στο αριστερό άκρο της άμυνας θα  το καλύψει μαζί με τον Κατράνη ο Θανάσης Παντελιάδης, ο οποίος θα μετακομίσει στον Ατρόμητο από την Ομόνοια ως το τέλος της σεζόν. Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός πριν την Κύπρο και την Ομόνοια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ατρόμητο Αθηνών, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Θανάση Παντελιάδη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου». 

 

Ετικέτες

Παράσταση με έναν πρωταγωνιστή η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Ήφαιστου που επιβλήθηκε της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με σκορ 4-0 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο το Ηράκλειο.

Το σκορ άνοιξε ο Νησαριώτη στο 12’ και ο Μπότης στο 26’ ζευγάρωσε τα τέρματα. Το 3-0 έγινες από τον Χίσο στο 60’ για να βάλει το κερασάκι ο Νησαριώτης στο 86’.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ.: Κοτσαδάμ, Ζαγκλής (78’ Μαυρομάτης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Ζαφειράτος, Μπότης (67’ Παναγιωτόπουλος), Κίτσιος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (52’ Μαργαρώνης), Χίος.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Ρισβάς, Τσουκαλάς (67’ Αγιασλάρι), Κοτόφωλος Π., Παππάς, Καλλιοντζάκης, Ραζακιάς (52’ Κοτόφωλος Α.).

Ετικέτες

H εχθρική διαιτησία του Αντωνίου και των συνεργατών του Λυμπερόπουλου, Κολλιάκου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ήττα που γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου στα νταμάρια του Βύρωνα από τον Αθηναϊκό με σκορ 1-0.

Ετικέτες

Για να κάνουμε ταμείο: Ο Ατρόμητος σήμερα ήταν καλός. Είχε τρεξίματα, είχε θέληση, ήταν καλύτερος.

Ετικέτες

Στο ερώτημα αν η σημερινή διαιτησία του Ευαγγέλου από την Αθήνα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η απάντηση είναι πολύ απλή: Ναι το διαμόρφωσε!.

Το peristerisports από το ματς της Τετάρτης στη Λαμία είχε ανασύρει το «φάκελο διαιτησία» και δικαιώνεται. Διαβάστε εδώ πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/atromitos/item/10687-oi-diaitites-ti-zori-travane-me-ton-atromito

Από εκεί και πέρα αυτός ο Ευαγγέλου που κάνει τον διαιτητή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με δύο αποφάσεις: Με το πέναλτι- μαρς που δεν έδωσε στο πρώτο ημίχρονο στο γκρέμισμα του Φυτανίδη από τον Τζημόπουλο και στο χρόνο των καθυστερήσεων. Καταρχήν  από πού και ως που τέσσερα λεπτά καθυστέρηση; Πέντε αλλαγές έγιναν και όχι έξι. Τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ήταν η πιο ορθή απόφαση.

Ακόμη και έτσι όμως Ευαγγέλου βλέπεις ότι έχεις κάνει μαντάρα γιατί αφήνεις το ματς να πάει μετά το 94; Ήταν σαν να θέλεις να ολοκληρώσει ένα μαρτύριο και να χαίρεσαι που το έκανες. Και τελικά διερωτάται κανείς: «Οι διαιτητές τι ζόρι τραβάνε με τον Ατρόμητο;».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας