Τελευταία ενημέρωση 17:29, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τις τελευταίες πινελιές στο έμψυχο δυναμικό της πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα έβαλε η Κηπούπολη που θα την βοηθήσουν σημαντικά για την επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Τα νέα αποκτήματα είναι οι:

 Αντώνης Κούρτης: Ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κηπούπολης και επέλεξε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και για την περίσσια αγάπη που έχει για την ομάδα της καρδιάς του να βοηθήσει την προσπάθεια όλων .Αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους Γ' Εθνικής όπως Ζάκυνθος , Αχαρναικός , Αστέρας Μαγούλας ,Βύζας Μεγάρων και τελευταία ο Θρασύβουλος .

Χρήστος Σκεπετάρης: Πασίγνωστος στο αθηναικό ποδόσφαιρο για το ταλέντο του αλλά και για τον χαρακτήρα του , έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Αίμου Πετρούπολης - Αρη Πετρούπολης - Ειρήνη Πετρούπολης και  Άμιλλα Περιστερίου.

Σήμερα η ομάδα για τη 2η φάση του Κυπέλλου αντιμετωπίζει στο γήπεδο Μελισσίων τον Παράδεισο στις 4 το απόγευμα.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17 για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ υπό την επίβλεψη του προπονητή Καλτσή κα του συνεργάτη του Λαύκα.

H αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο από το Μαζαράκη με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Στέλιο Λαδόπουλο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: ΜΑΝΔΑΣ- ΚΟΣΚΙΝΑΣ- ΣΤΟΙΛΑΣ- ΜΑΡΑΝΟΣ- ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ –ΞΕΝΑΚΗΣ- ΜΑΚΡΗΣ -ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ –ΠΑΤΣΙΚΑΣ- ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ –ΧΟΧΛΑΣΤΟΣ- ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ- ΣΑΣΣΑΛΟΣ- ΛΑΧΑΝΑΣ –ΝΙΤΣΑΚΗΣ- ΛΕΤΣΙ- ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ –ΣΑΒΒΙΔΗΣ- ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΑΓΓΕΛΗΣ- ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ –ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Βριλησίων και θα ξεκινήσει στις 11.00.

Η βαθμολογία

1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 3
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 3
3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1 3
4 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 3
5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 0
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1 0
7 A.E.K. 1 0
8 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 0
Ετικέτες

Με γεμάτη φαρέτρα αλλά και γεμάτος από καλή ψυχολογία έπειτα από την νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (3-1 στα Γιάννινα), ο Ατρόμητος Κ20 αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο) τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Ρουφ.

Ετικέτες

Μια ακόμη νίκη κατέκτησε η Ανθούπολη στο εκτός έδρας φιλικό με την Αναγέννηση Πετρούπολης, όπου επικράτησε με 4-2 του αντιπάλου της.

Η ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τα γκολ της σημείωσαν οι: Μιχαλακέλης (2), Στρείδης Ν. και Σωτηρόπουλος.

Ετικέτες

Έvα ακόμη δυνατό φιλικό έκλεισαν οι παλαίμαχοι του Α.Ο Περιστερίου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα (19/8) τον ΠΑΟ Κοψαχείλας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τσαλαβούτας στις 21.30.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας