Τελευταία ενημέρωση 22:28, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Για το « 2 στα 2» στο νέο πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων θα παραταχθεί ο Ταξιάρχης στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Όλεθρο στο γήπεδο Τσαλαβούτα 912.30).

Στο μεταξύ, ένα ατύχημα είχε ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σβάρνος στον οποίο όλη η οικογένεια του Ταξιάρχη εύχεται περαστικά και καλή επιστροφή.

 

Ετικέτες

Mετά την αναβολη στο γυναικείο πρωτάθλημα Α' Εθνικής ο Ατρόμητος έκλεισε φιλικό με την Αγία Παρασκευή.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων: 


Σάββατο ώρα 18.00
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΥΝ.ΝΕΑΝ )
ΓΉΠΕΔΟ ΑΣΤΈΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΏΡΑ 20.15
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΌ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.
ΓΉΠΕΔΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Ετικέτες

  Για τα σενάρια πώλησης του Ατρόμητου μίλησε ο Γιώργος Σπανός στο sportdog βάζοντας ένα τέλος στις ανακρίβειες που γράφονται τις τελευταίες μέρες χαρακτηριστικά:

Δεν ισχύει το ρεπορτάζ, είναι ανυπόστατο, ούτε είδα υποψήφιους αγοραστές. Προφανώς είμαι προβληματισμένος με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ναι. Αλλά αν αποφασίσω να αποχωρήσω θα το ανακοινώσω. Και θα το κάνω με τέτοιον τρόπο, που θα εξασφαλίσω την επόμενη μέρα τού Ατρόμητου και όχι το δικό μου κέρδος", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Σπανού στον SportDog και συμπλήρωσε για το αν έχει επηρεαστεί από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το αν υπάρχει ψυχολογική και οικονομική κόπωση από την ενασχόλησή του με τον Ατρόμητο:

"Είναι δυνατόν να μην με έχουν επηρεάσει όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Αλλά ενημερώνω ξανά ότι αν αποχωρήσω, θα το κάνω για να διασφαλίσω την ομάδα και τη συνέχειά της. Και είναι τελείως υποθετικό ότι μπορεί να αγοράσω άλλη ομάδα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γιατί δεν φεύγω από τον Ατρόμητο. Δεν είμαι ο τύπος παράγοντα που θα πάρει άλλη ομάδα. Μπορώ να πάω και σπίτι μου να ξεκουραστώ, αν κάποτε αποφασίσω να αποχωρήσω. Υπάρχει κόπωση ψυχολογική και οικονομική, αλλά από αυτό μέχρι το πουλάω, υπάρχει διαφορά. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και έχουν ομάδες του βεληνεκούς και της δυναμικής του Ατρόμητου, είναι προβληματισμένοι με όσα συμβαίνουν".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Έχουμε καταδικάσει όλοι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και είναι υποχρέωση όλων να θωρακίσουμε την επιτροπή, για να φέρει εις πέρας το έργο της. Αλλά πρέπει να βοηθήσουμε και οι παράγοντες για να συμβεί αυτό: Να σταματήσουμε να αλληλοτρωγόμαστε και να χαμηλώσουμε του τόνους. Γιατί στο τέλος σίγουρα και η διαιτησία θα καταλήξει σε ξένα χέρια αν συνεχίσουμε έτσι και θα είναι κατάντια να πάμε σε αρχιδαιτητή και διαιτητές από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ".

Για το περιστατικό με τον Μπίκα;

"Είπαμε και στην ανακοίνωση που βγάλαμε, ότι το καταδικάζουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και τον ανθρώπινο παράγοντα σε όλο αυτό που συμβαίνει, γι' αυτό έχω καταθέσει πρόταση στη Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ να αναλάβουν να αποκαταστήσουν τις ζημίες στο σπίτι του Μπίκα. Να τους θωρακίσουμε, για να συνεχίσουν το έργο τους. Είναι έντιμος άνθρωπος ο Μπίκας και αποτελεί τη μοναδική λύση. Η Πολιτεία να του παρέχει την προστασία που χρειάζεται για να νιώθει ασφαλής και σε ανθρώπινο επίπεδο να τον βοηθήσουμε για να αποκατασταθούν οι ζημίες στο σπίτι του».

Για το ίδιο θέμα μίλησε και στον sportfm.gr λέγοντας τα εξής: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Ούτε πωλητήριο έχω βάλει, ούτε υπάρχει καμία πρόθεση να πουλήσω τον Ατρόμητο. Μπορεί αγανακτισμένος από όσα τραβάμε ως ιδιοκτήτες, να έχω πει “να φύγω”, αλλά άλλο τι λέμε έτσι κι άλλο τι εννούμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε έχει έρθει κανένας για τον Ατρόμητο», υπογράμμισε ο Γιώργος Σπανός.

Τέλος, σε ερώτηση για πώς μπορεί να έχει προκύψει αυτή η σεναριολογία, τόνισε: «Μάλλον μερικοί δεν έχουν τι να γράψουν τώρα τελευταία και γράφουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τονίζω και πάλι ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση πώλησης του Ατρόμητου. Ούτε φυσικά έχει μπει κάποιο πωλητήριο».

 

 

Ετικέτες

 Μεγάλη νίκη σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πέτυχε η Ανδρική Ομάδα της Άμιλλας η οποία λύγισε στον πόντο την αντίσταση του Αχαρνή στο κλειστό του Μπουρναζίου.

Ετικέτες

 Παρά την καλή προσπάθεια των παικτών, η Ανδρική Ομάδα του Φιλίππου δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των Θρακομακεδόνων που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο κι έφθασαν στη νίκη με σκορ 68-55

Διαιτητές: Αργυρούδης, Σέλληνας

Δεκάλεπτα: 10-7, 20-28, 38-49, 55-68.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Σταθάκης, Σκλάβος): Θωμαδάκης 3 (1), Πολυχρονόπουλος, Λιαπούρης 11, Ντάνας, Λαμπίρης, Παρασκευόπουλος, Κατσαρός 2, Μουζάκης 3 (1), Κανελλόπουλος 2, Βρεττός 15, Συρίγος, Παπαδόπουλος 19 (1).

ΘΡΑΚ/ΝΕΣ (Καρτάνος, Δαμιανίδης): Κανάρης, Μπουρούνης, Στεριώτης, Φλούδας 3 (1), Σωτηράκης 8, Φωτής 11 (2), Αγγελόπουλος 6 (2), Καρτάνος 21 (1), Καζής, Τάσσης Β. 3 (1), Τάσσης Σ., Κεράτσας 16 (2).

 

Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών 1ος Ομιλος (6η αγωνιστική)

Καρέας-Γκύζη 67-68
ΟΦΗΗ-Πρωτέας 53-61
Γαλάτσι-Αμπελόκηποι 71-62
Ολυμπιάδα-Τυφών 88-71
Φίλιππος-Θρακομακεδόνες 55-68
Κηφισιά-Νικηφόρος 72-69
Κυψελιακός-ΜΕΝ Ιλίου 63-60

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας