Τελευταία ενημέρωση 20:30, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πριν την έναρξη του αγώνα του ΓΣΠ με τον Πανελευσινιακό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γιατρού της ομάδας Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλου που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικια 53 ετών.

Ετικέτες

Με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ , ολοκλήρωσε το σημερινό παιχνίδι ο Γ.Σ.Π. και με σκορ 9-6. Ο Γ.Σ.Π. πάλεψε στην έδρα του, στο κολυμβητήριο της Χωράφας με την Κρητική ομάδα να πιέζει σε όλο το παιχνίδι . Το ημίχρονο βρήκε τον ΟΦΗ να προηγείται με 1-2 , με ένα Περιστέρι να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες  στην επίθεση όσο θα έπρεπε .

 Με την διαιτησία , να χτυπά τον Γ.Σ.Π. δείχνοντας αρχικά  κόκκινη στον βοηθό προπονητή Μπάμπη Κλεωνάκο  στο 4:34 της 3ης περιόδου και στο 4:29 της 4ης περιόδου να αποβάλλεται με κόκκινη και ο προπονητής του Περιστερίου Αρσένης Μαρούλης. Συνέχεια είχε ο έφορος  του Γ.Σ.Π. Μπάμπης Παπασπηλίου, που είδε την κόκκινη κάρτα στο 3:29 της 4ης περιόδου. Αλλά αυτό δεν αρκούσε στον προκλητικό διαιτητή ! Δεν του  έφτανε  ότι ξεκλήρισε όλο τον Περιστεριώτικο πάγκο ... Λίγο πριν την λήξη έδωσε και στον Αποστόλη Παναγούλη , τον αμυντικό του Γ.Σ.Π. , μία κάρτα για να συμπληρώσει το «καρέ».  

Τον σύλλογο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος υγρού στίβου Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος και διαμαρτυρόταν έντονα για την άδικη στάση της διαιτησίας.Το σκορ στις περιόδους διαμορφώθηκε ως εξής:

 1η Περίοδος:   0-0

2η Περίοδος:  1-2

3η Περίοδος:   4-0

4η Περίοδος:   4-4

Τελικό σκορ :  9-6

Τα γκολ για το Περιστέρι έβαλαν οι : Σιράπογλου (2), Παναγούλης (1), Καλαμάρης (1), Κουκουμάκης (1), Σκαρπέλης (1), Πετρόπουλος (1), Στέλλας (1), Τσολακίδης (1).

 

 

 

Ετικέτες

 Ο Ατρόμητος Κ15 ….χαιρέτισε τη νίκη από πολύ νωρίς στο σημερινό αγώνα με τον Πλατανιά στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ετικέτες

Η Άμιλλα έχυσε την καρδάρα σε μια στιγμή που άρχισε να παίρνει τα πάνω της καθώς ηττήθηκε μέσα στο Περιστέρι με σκορ 1-0 από τον Κεραυνό Πετρούπολης. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Βλάχος στο 26’.

Ο Κώστας Σώκος  ξεκίνησε με τους: Τεννέ, Δημητρίου, Μπερνικόλα, Ασημακόπουλο, Παππά, Μπαιράμη, Μεμή, Κλαυδιανό, Χρυσαφίδη, Μπριστογιάννη, Δέγκλερη. Έπαιξαν και οι Νάζαρι, Διύημας, Καλατζής.

Ετικέτες

Ο Φοίνικας αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Παράδεισου και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας