Τελευταία ενημέρωση 15:49, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή για την ΠΟΑΛ που συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της νέας χρονιάς.

Νέο μέλος της είναι ο Νίκος Δημητρίου, ένας επιθετικός που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις έχοντας βασικό χαρακτηριστικό την άριστη τεχνική του κατάρτιση.

Ο Δημητρίου ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, μεταπήδησε σε Στεάουα και Ραπίντ Βουκουρεστίου, επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ΠΟΑΛ.

Ετικέτες

 Σε έναν τελικό που τα είχε όλα,γκολ,πέναλτι,παράταση,ένταση ο Ταξιάρχης επικράτησε του Ατρομήτου με 4-1 (1-1 κ.δ.) και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Περιστερίου για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Πολύ πιο έμπειρος ο Ταξιάρχης απο τέτοιου είδους παιχνίδια,αφού βρέθηκε στον τελικό για 4η συνεχόμενη φορά,κατάφερε απο την αρχή να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού μην έχοντας όμως την κλασσική ευκαιρία για γκολ.

Γκολ που ήρθε απο ένα κόρνερ όταν ο Κεμπρόσα βρήκε στο πρώτο δοκάρι τον Αθανασίου κάνοντας το 1-0 στο 25' που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.Ο Ατρόμητος καλά στημένος στο γήπεδο και αναμένοντας την ευκαιρία του κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75' με πέναλτι (ορθή απόφαση) βάζοντας φωτιά στα τελευταία λεπτά και μάλιστα χάνοντας και ευκαιρία στο 88' να κλέψει το ματς.Κάπου εκεί όμως μίλησε το βάθος του πάγκου του Ταξιάρχη καθώς και το βάρος της φανέλας που κατάφερε μέσα στο ημίωρο της παράτασης να σημειώσει 3 πάρα πολύ ωραία γκολ με τους Λαγκαδινό (98',115') και Κεμπρόσα ( 110') βάζοντας φωτιά στη κερκίδα με τους οπαδούς του.

Επιστροφή στους τίτλους για τον Ταξιάρχη έπειτα απο 2 χρόνια και πολλά συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την παρθενική του εμφάνιση σε τελικό που σίγουρα δεν θα είναι και η μόνη στο μέλλον.

 ΜVP : ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ.

 ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (ΚΑΡΑΒΙΑΣ) : ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ(45' ΔΕΜΟΝΑΚΟΣ),ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (100' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ),ΜΗΛΙΩΝΗΣ,ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ(45' ΑΝΤΩΝΙΟΥ),ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ,ΚΕΜΠΡΟΣΑ

 

Ετικέτες

Εμπιστοσύνη σε ένα προπονητή που εκείνος ανέδειξε κι  εξακολουθεί να αναδεικνύει!.

Ο Άγιος Ιερόθεος που ξεκίνησε με συντονισμένες κινήσεις τον προγραμματισμό για την Γ’ Εθνική με πρώτο το θέμα της τεχνικής ηγεσίας αποφάσισε να κρατήσει στο τιμόνι τον Ισίδωρο Σταυριανό που συνδυάζει την εργατικότητα και τη φιλοδοξία με την άριστη γνώση των αποδυτηρίων της ομάδας.

Επίσης στη θέση του Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού τμήματος τοποθετήθηκε ο  παλαίμαχος περιστεριώτης Ποδοσφαιριστής Γιώργος Καλλιπολίτης ο οποίος θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση.

Ετικέτες

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Παρασκευή τα μέλη του διοικητικού συλλόγου του ΓΣΠ με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Ετικέτες

Υπάρχουν φορές που θα χάσεις μια μάχη, αλλά και πάλι θα έχεις πετύχει κάτι σπουδαίο. Αυτό συνέβη και στους Παίδες του Ηρακλή Περιστερίου, οι οποίοι μπορεί να έχασαν στον τελικό του τουρνουά Respect, αλλά και μόνο που έφτασαν ως εκεί, είναι τεράστια επιτυχία.

 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο επιβραβεύτηκαν με τραπέζι που εγινε εχθές(13/06) το βράδυ σε ταβέρνα. Εκεί όλα τα παιδιά συζήτησαν για την μέχρι τώρα πορεία τους και είχαν μαζί τους για να τους θυμίζει αυτή την σπουδαία επιτυχία, το Κύπελλο της δεύτερης θέσης του τουρνουά, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας