Τελευταία ενημέρωση 14:06, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει το μεγάλο γλέντι που έχει ετοιμάσει η διοίκηση του Ηφαίστου για να αποχαιρετήσει μαζί με τους γονείς και τα παιδιά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Ήφαιστου ζητούν με ανακοίνωση τους από τους γονείς των παιδιών να τακτοποιηθούν άμεσα τυχων οικονομικες υποχρεωσεις ως προς την Ακαδημια.

 Η ανακοίνωση:

"Παρακαλειστε οπως τακτοποιηστε αμεσα τυχων οικονομικες υποχρεωσεις ως προς την Ακαδημια. Σας ευχαριστουμε εκ των προτερων το Δ. Σ. Ηφαιστος Περιστεριου"

Ετικέτες

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για συζήτηση και λήψη απόφασης σε σημαντικά θέματα θα πραγματοποιήσουν σήμερα (17/06) τα μέλη του ΓΣΠ.

 Θα συζητηθούν:

  1. Η υποβολή και έγκριση των Διοικητικών Πεπραγμένων της περιόδου 1/6/2015 έως 31/12/2015 και 1/1/2016-31/5/2016.

2. Η υποβολή και έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού – Ισολογισμού της, περιόδου 1/6/2015 έως 31/12/2015 και 1/1/2016-31/5/2016, καθώς και οικονομικού προϋπολογισμού της περιόδου 1/6/2016 έως 31/12/2016 και 1/1/2017-31/12/2017.

 Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 17/6/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» (Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών). Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημερομηνία στον ίδιο χώρο και ώρα 20:00.

Ετικέτες

Με τον φιλικό αγώνα των τζούνιορ στην Πετρούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Άρη, ολοκληρώθηκε χθες η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Γαλαξία. 

 Βέβαια, αναμένονται νέες εξελίξεις διοικητικές και όχι μόνο, εν όψει των εκλογών στον σύλλογο αλλά και των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν στις 22-6-2016  από ώρα 18:00-22:00 στα γραφεία, Τελαμώνος 78 Ανθούπολη για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Ετικέτες

H EΠΣ Αθηνών ενημερώνει τις ομάδες που υπάγονται σε αυτή, ότι από σήμερα(17/06) θα μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ένωσης, τις Καταστάσεις Αθλουμένων Μελών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016.

 Η ανακοίνωση:

"Γνωρίζουμε σε όλα τα σωματεία μας, ότι παρελήφθησαν από την Ε.Π.Ο., οι Καταστάσεις Αθλουμένων Μελών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016 και επομένως, από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06/2016, μπορούν να τις παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ένωσης".

Ετικέτες

Δύο εξαιρετικά παιδιά σε ήθος και πολύ καλοί ποδοσφαιρστές, προερχόμενα από τον Ευκλείδη Μεγάρων, συνεργαζόμενη Ακαδημία με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου ολοκλήρωσαν έπειτα από δύο χρόνια τον κύκλο τους με τις ομάδες Κ13 και Κ14 του δημοφιλούς συλλόγου του Περιστερίου αφήνοντας πίσω τους μόνο θετικές εντυπώσεις για την ποιότητα του χαρακτήρα τους που είναι το πιο σημαντικά στα νέα παιδιά.  Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηάδη και τον Αριστοτέλη Κίτσιο. Η διοίκηση του Ευκλείδη με μια μακροσκελή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο FB έκανε αναφορά σε αυτή την συνεργασία δείχνοντας με την δική της σειρά τη δική της ποιότητα που επίσης την κάνει να ξεχωρίζει και ίσως και γι' αυτό επιλέχθηκε από τον Τόλη Αποστόλου για να γίνει μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου.

Το κείμενο με τίτλο «Περήφανοι που φόρεσαν τη φανέλα με το αστέρι» έχει ως εξής:

«'Ενας κύκλος ολοκληρώθηκε για τους παίκτες της ακαδημίας μας Τάσο Χατζηάδη και Αριστοτέλη Κίτσιο. Μετά από 2 χρόνια στην ακαδημία του Ατρομήτου με τις ομάδες K13 και Κ14 δε θα συνεχίσουν στην δημοφιλή ομάδα της Δυτ. Αθήνας. Ο ανταγωνισμός στην κατά τεκμήριο (μαζί με τον ΠΑΟΚ) καλύτερη ακαδημία της Ελλάδας στην ηλικία αυτή δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν στην Κ15, την ευθύνη της οποία έχει η ΠΑΕ Ατρόμητος.
Τα παιδιά της ακαδημία μας φεύγουν «γεμάτα» εμπειρίες στα 2 αυτά χρόνια που συμμετείχαν στις ομάδες υποδομής του Ατρομήτου. Δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα (κάτι που πρεσβεύει το ήθος που διδάσκει η ακαδημία του ΑΣ Ευκλείδη), έγιναν ιδιαίτερα συμπαθή και αφήνουν πίσω μόνο φίλους!
Αγωνιστικά είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν και να ανταγωνιστούν παιδιά της ηλικίας τους από όλη την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα (και πολύ συχνά μεγαλύτερης ηλικίας) και να βελτιωθούν σε αρκετούς τομείς.

Ο Τάσος με όπλο την ταχύτητα του και ο Αριστοτέλης με το πολυσύνθετο ταλέντο του, «μέτρησαν» το αγωνιστικό τους μπόϊ με μερικά από τα καλύτερα ταλέντα που διαθέτει στις τάξεις του αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος (και σίγουρα θα απασχολήσουν στο μέλλον το φίλαθλο κοινό σε λίγα χρόνια).

Ένα πρώτο βασικό συμπέρασμα είναι ότι η μεγάλη διαφορά είναι βασικά στη σωματοδομή των παιδιών καθώς στην ηλικία των 12-14 ετών κάποιοι έφηβοι παρουσιάζουν πρώιμη και όψιμη ωρίμανση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όπως λένε οι ειδικοί του ποδοσφαίρου, να μη μπορεί ο ειδικός αξιολογητής να έχει αξιόπιστους δείκτες και γι’ αυτό σε αυτές τις ηλικίες γίνονται τα περισσότερα λάθη εκτίμησης.

Κατά τα άλλα ο Τάσος ήταν από τους πιο γρήγορους παίκτες του γκρουπ (ίσως και ο πιο γρήγορος) ενώ ο Αριστοτέλης εκτός από απροσπέλαστος αμυντικά έδειξε στοιχεία εκπληκτικά στην κάθετη πάσα και στο σκοράρισμα.

Όποτε συμμετείχαν σε ομάδες με ισάξιους συμπαίκτες είχαν την ευκαιρία να δείξουν πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Όλα αυτά βέβαια περισσότερο κατά την πρώτη χρονιά τους στην Κ13.

Γι’ αυτήν τους την βελτίωση οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στον προπονητή κο Ρίζο ο οποίος όντας παιδαγωγός και όχι «σκληρός λοχίας» ασχολήθηκε πολύ με τα παιδιά και δούλεψε τις αδυναμίες τους. Τους έκανε να νοιώθουν άνετα σ’ ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον και τους έδωσε ρόλο στην ομάδα κάνοντας τους να νοιώθουν σημαντικοί.

Τα παιδιά ανταπέδωσαν αυτήν την εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις τους. Πάνω από 70 συμμετοχές και οι 2 παίκτες μας και 30+ τα γκολ που πέτυχε ο καθένας. Για τον Αριστοτέλη μάλιστα αυτό ήταν ακόμα πιο σημαντικό (το ότι δηλ. βγήκε 1ος σκόρερ στο γκρουπ του) καθώς αγωνίζεται αμυντικό χαφ.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Ατρομήτου κο Θανάση Κασπίρη, την «ψυχή» της ακαδημίας, ο οποίος από την πρώτη μέρα αγκάλιασε τα παιδιά και διευκόλυνε τους γονείς τους στο πολύ δύσκολο εγχείρημα της μετακίνησης τους στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας