Τελευταία ενημέρωση 04:54, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η σουηδική Χάμαρμπι που πέρασε ως δεύτερη από τον άλλο όμιλο θα είναι  η αντίπαλος του Ατρόμητου Κ15 στην ημιτελική φάση του διεθνούς τουρνουά Elite Neon Cup που διεξάγεται στην Παιανία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο) στις 17.30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports3.

Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι Παναθηναϊκός – Άρης.

Να ευχηθούμε στα παιδιά του Ατρόμητου καλή επιτυχία!.

Ετικέτες

Η κλήρωση του Κυπέλλου

Έπειτα απο κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ένωσης τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου είναι τα εξής :

Ταξιάρχης - ΠΑΟΠ

 Ατρόμητος - Κόροιβος

 

Ετικέτες

Τεστ με Κένταυρο

Τον Κένταυρο αντιμετωπίζει ο Ταξιάρχης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Χωράφα τη Κυριακή 08/05/16 και ώρα έναρξης τις 21:00,η συνάντηση εκεί έχει οριστεί για τις 20:00.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την ομάδα του Ταξιάρχη που έχει καθαρίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση της βαθμολογίας,είναι όμως και μία πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμαστούν πρόσωπα και πράγματα ενόψει των ημιτελικών Κυπέλλου και Πρωταθλήματος που πλησιάζουν.

Ετικέτες

Την τιμητική 2η θέση κατέκτησε ο Ατρόμητος Κ12 στο τουρνουά «Κιβωτός» καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από την ομάδων των Επίλεκτων (αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών) με σκορ 3-1. Συμβαίνουν και αυτά στα τουρνουά.... Η προσπάθεια ωστόσο των παιδιών ήταν εξαιρετική και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Το γκολ πέτυχε ο Τσαντήλας. Ο προπονητής Γιάννης Σκαρπέλης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Λέντιο, Τσαντήλας Γεωργόπουλος, Αχμετ Αγκούσι, Λαμπρόπουλος, Δεσύπρης,  Καρδαμης, Κουφοπουλος, Αμαρίντο Παναγιώτου, Ανταλής, Τσουχλαράκης Κουρσάρης, Μητρόπουλος, Ρήγας.

Ετικέτες

Η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή αναμέτρηση (5 μμ) με τους Μαχητές έχει ξεκινήσει για τον «Γου Σου Που».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας