Τελευταία ενημέρωση 14:07, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το μεγαλύτερο ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Ατρόμητος σε επίπεδο Ακαδημιών καθώς για πρώτη φορά μια ομάδα του διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα Ελλάδας. Είναι η ομάδα Κ17 που ρίχνεται αύριο στο final-4 του πρωταθλήματος Super League U17 που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι και μετέχουν ακόμη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, και Ξάνθη.

Αντίπαλος του Ατρόμητου αύριο το βράδυ στις 20.30 θα είναι ο ΠΑΟΚ και ο νικητής θα παίξει στον τελικό του Σαββάτου με αντίπαλο το νικητή του άλλου ζευγαριού Ολυμπιακός –Ξάνθη που θα ξεκινήσει στις 5.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου ολοκληρώθηκε σήμερα υπό την επίβλεψη του Βασίλη Καλτσή και του συνεργάτη του Απόστολου Λαύκα.  Σημαντική η συνδρομή του Αρχιπροπονητή των Υποδομών Γιώργου Κορακάκη αλλά και του Τεχνικού Διευθυντή Τόλη Αποστόλου ώστε η ομάδα να πάει στην σέντρα έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει τον στόχο της. Αλλά και οι παίκτες είναι σε άριστη κατάσταση και διακατέχονται από την έντονη επιθυμία να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την αποστολή που έδωσε ο Βασίλης Καλτσής στον γενικό αρχηγό Στέλιο Λαδόπουλο για να δηλωθεί σε αυτό το μεγάλο ραντεβού αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: ΚΙΝΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΑΣΛΑΝΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ ,ΙΓΚΜΠΙΝΟΜΠΑ ΝΗΡΕΑ, ΛΩΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΧΑΤΖΟΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΜΟΙΡΑΣΓΕΝΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΙΜΕΡΙ ΑΝΔΡΙΑΝ, ΤΡΙΜΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΟΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ,Σ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ,Σ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΖΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΕΥΤΥΧΙΟΣ,  ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,  ΚΟΥΚΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΒΗΣΙΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

Παιδιά του Ατρόμητου καλή σας επιτυχία!

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με αντίπαλο την Καλλιθέα έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος κι επικράτησε με σκορ 3-2. Ήταν το πρώτο φιλικό μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ετικέτες

Ήρθε και η σειρά των Μίνι Παίδων του ΓΣΠ  να αγωνιστούν με τα χρώματα της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να πάρουν μια πρώτη εμπερία από το μαγευτικό άθλημα του Water Polo.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

 Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛ/ΡΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

1η αγωνιστική Παρασκευή 13/05/2016
ΩΡΑ: 20:30 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

2. Α ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛ/ΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

2η αγωνιστική Σάββατο 14/05/2016
ΩΡΑ: 18:00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

3η αγωνιστική Κυριακή 15/05/2016
ΩΡΑ: 17:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ.

Το peristerisports εύχεται στα παιδιά Καλή Επιτυχία!!!!

Ετικέτες

Κι ενώ αναμένεται με αγωνία η απόφαση της ΕΟΚ για την διεξαγωγή ή όχι των play out στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, ο ΓΣΠ είναι υποχρεωμένος να κάνει το καθήκον του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα σε περίπτωση που κληθεί τελικά να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α2' μέσα από την επίπονη αυτή διαδικασία.

Ετικέτες

Το γήπεδο του Ατρόμητου ήτοι το κεντρικό στάδιο Περιστερίου εξασφάλισε ο Άγιος Ιερόθεος για να δώσει εκεί τον πρώτο εντός έδρας αγώνας του για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική με αντίπαλο την Προοδευτική στις 17 Μαϊου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας