Τελευταία ενημέρωση 22:25, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με το σύνθημα  "Εδώ είναι Περιστέρι", κυκλοφορεί η διαδικτυακή αφίσα(φωτογραφία) της ομάδας Πόλο του ΓΣΠ για τα μπαράζ που θα γίνουν στην Πόλη μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρώτο αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 20:00, όπως αναφέρει η αφίσα.

Ετικέτες

Φεύγει ο Μπαίρας

Τέλος από την Άμιλλα Περιστερίου αποτελεί ο Μπαίρας που τελείωσε ο δανεισμός του από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

 

Ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα που άνηκε.

Ετικέτες

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων που πήρε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, Τάσος Πατέλη, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Άμιλλα Περιστερίου.

 

Πέρα από τους συγκεκριμένους συλλόγους, το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων έχει αγωνιστεί σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Άγιαξ Ταύρου

Ετικέτες

Σε επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κώστα Αρζένη, προχώρησε ο ΑΟ Περιστερίου.

 

Στη σχετική ενημέρωση από πλευράς «ροσονέρι» αναφέρονται τα εξής: «Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ, συναντήθηκαν εχθές στα γραφεία του Συλλόγου, ο πρόεδρος Λάμπρος Ιατρούδης, ο ταμίας Κουλουρίδης Κων/νος και ο γενικός αρχηγός Τσιλεπής Δημήτρης με τον Κώστα Αρζένη όπου ανανέωσαν και τυπικά τη συνεργασία τους. Μετά την πολύ καλή περσινή πορεία της ομάδας και την άριστη συνεργασία τους, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με την ευχή να συνεχιστεί η επιτυχία και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν».

Ετικέτες
Μετά τον Γιασίν Αλιμπάς, ο Αήττητος Σπάτων πήρε ακόμη έναν πρώην παίκτη του Άγιου Ιερόθεου, καθώςανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλή Αλεξίου.

 

Ο Ηρακλής Αλεξίου αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι, αρχικά στη Γ' Εθνική (με την φανέλα του Ηρακλείου) και εν συνεχεία στην Α' ΕΠΣΑ με τον Άγιο Ιερόθεο, όπου μαζί του κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Ο 24χρονος άσος αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη και παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με παρουσία κατά το παρελθόν σε Προοδευτική, Νέα Ιωνία, Αστέρα Μαγούλας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας