Τελευταία ενημέρωση 17:07, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ατρόμητου, Fentagin, με ανακοίνωση του έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο για την παραμονή της στην Α2 και ο Γιάννης Φέγος τους ευχαρίστησε μέσω ανάρτησης του στο facebook.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τους οργανωμένους φιλάθλους για την ανακοίνωση που αφορά τόσο το Ανδρικό μας τμήμα όσο και την προσπάθεια καρδιάς που γίνεται στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. ! Με την πίστη ότι το Περιστέρι αξίζει τα καλύτερα συνεχίζουμε τις αθλητικές μας μάχες!", αναφέρει η ανάρτηση του Φέγγου.

Ετικέτες

Και τυπικά προπονητής του Ηλυσιακού είναι ο Ισίδωρος Σταυριανός, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα.

 Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε:

«Ο Ηλυσιακός ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ισίδωρο Σταυριανό. Ο νεαρός προπονητής, με πολύ σημαντικό έργο τα 3 τελευταία χρόνια στον Αγ. Ιερόθεο καθώς πανηγύρισε πέρυσι με την ομάδα των δυτικών προαστίων την άνοδο στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας για τη επόμενη σεζόν. Καλωσορίζουμε τον κ. Σταυριανό στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ετικέτες

O ΓΣΠ γιορτάζει την παραμονή του στην Α2 πόλο και όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα θα πάνε το βράδυ σε γνωστό ψητοπωλείο του Περιστερίου για να φάνε και να πιουν όλοι μαζί.

"ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α2 ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ) ΜΕ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ...ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ....ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΑ!!!", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ετικέτες

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία (Annemasse) στις 6-11 Ιουλίου 2016 ήταν μία διοργάνωση σταθμός στην πορεία του αθλητή  των Δελφινιών Κωνσταντίνου Τερζανίδη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εκπροσώπησε τη χώρα μας.

Σε ατομικό επίπεδο ο Κωνσταντίνος κατέλαβε την 8η θέση στα 800μ επιφάνειας με χρόνο 6.56.01 και την 10η θέση στα 1500μ επιφάνειας με χρόνο 13.26.18. Με τη συμμετοχή του στην σκυταλοδρομία 4Χ200μ κατέλαβε την 4η θέση μένοντας μια αναπνοή μακριά από το βάθρο χάνοντας για λίγο το χάλκινο μετάλλιο. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί αφού μας χάρισε ένα εξαιρετικό φινάλε κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ2000μ ανοικτής θαλάσσης.

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή των Δελφινιών και τον προπονητή του συλλόγου Άκη Λιάπη, οι οποίοι απέδειξαν ότι με συνεχή προσπάθεια και θέληση επιτυγχάνεται   το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ετικέτες

Ποιος είπε ότι η Μύκονος είναι μόνο οι αστραφτερές  παραλίες της και η έντονη ζωή της ; Ποιος είπε ότι ...καλλιεργεί μόνο τον τουρισμό της;  Τα τελευταία χρόνια μέσω της συνεργασίας της με τον Ατρόμητο η τοπική ομάδα κάνει πολύ καλή δουλειά στο χώρο του ποδοσφαίρου... καλλιεργώντας με συνέπεια και οργάνωση μια εξαιρετική ακαδημία ποδοσφαίρου.

Απόδειξη το γεγονός ότι τροφοδότησε και φέτος ποδοσφαιριστή της στα τμήματα Υποδομής του Ατρόμητου.

Πρόκειται για τον μέσο Θανάση Δακτυλίδη (γεννηθείς το 2001) από τον ΑΟ Μυκόνου ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτες στη κατηγορία Παίδων  στο πρόσφατο 2ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου στο Λουτράκι και θα στελεχώσει από τη νέα περίοδο την ομάδα Κ16.

Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται και η  μεγάλη σημασία της συγκεκριμένης διοργάνωσης δεδομένου ότι συγκεντρώνονται τα καλύτερα ταλέντα από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στο κυκλαδίτικο νησί με την παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και από πλευράς Μυκόνου, του προέδρου Αλέξανδρου Κουκά, του Υπεύθυνου Ακαδημιών Σταμάτη Δακτυλίδη και του Τεχνικού Διευθυντή Πέτρου Γιαβρούτα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου για τη στήριξη όλο αυτό τον καιρό. Από εκεί και μετά ο Ατρόμητος για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα και ένα βήμα παραπάνω. Εύχομαι να έχω υγεία και δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν» τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας