Τελευταία ενημέρωση 02:39, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πλησιάζει ο αγώνας του ΝερούτσουΟ πυγμάχος του ΣΕΠ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ Δημήτρης Νερούτσος πρόκειται να αγωνιστεί στον επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο στην κορυφαία διοργάνωση Νο Λιμιτς στο main boxing fight VS του Πάνου Κυρίμη.

 

Οι φίλοι και αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να στηρίξουν το συναθλητή τους από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ κάθε απόγευμα μετά τις 7.

Ετικέτες

Ένα δυνατό φιλικό έκλεισε ο Άγιος Ιερόθεος που θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας του την Δόξα Βύρωνα.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστους 2016 και θα είναι εντός έδρας με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Χατζηαλέξη να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ετικέτες

Το πρώτο ταλέντο από τον Αιγέα Πλωμαρίου που μόλις τον περασμένο Μάιο εντάχθηκε στο δίκτυο Σχολών «ψάρεψε» ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τον 16χρονο Παύλο Χιωτέλη που είναι πλέον παίκτης της Κ17.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Τους πρώτους καρπούς δρέπει η ένταξη του Αιγέα Πλωμαρίου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου καθώς ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Λέσβου εντάχθηκε από φέτος στην ομάδα Κ17.

Είναι ο  μέσος Παύλος Χιωτέλης (γεννηθείς το 2000) ο οποίος αποτέλεσε πέρσι βασικός στέλεχος της ανδρικής ομάδας του Αιγέα Πλωμαρίου. Ταυτόχρονα ήταν αναντικατάστατο μέλος τόσο της Μικτής Λέσβου όσο και της Περιφερειακής Ομάδας Νήσων Αιγαίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου για την παραχώρηση του Παύλου Χιωτέλη που αναδεικνύει την χρησιμότητα και το ρόλο που διαδραματίζει το Δίκτυο Σχολών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενσωματωθεί στη προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17».

Ετικέτες

Πολύτιμη εμπειρία που θα αποδώσει καρπούς σε βάθος χρόνου αποτελούν για την Γυναικεία Ομάδα Water Polo τα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε πριν από λίγες μέρες με την Εθνική Γυναικών του  Ισραήλ που βρέθηκε στη χώρα μας για προετοιμασία.

Ο προπονητής του «ΓουΣουΠου» Παπαναστασίου φανερά ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών του δήλωσε: Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να «παίρνουν» αγώνες για να βελτιώσουν την τεχνική τους και την απόδοσή τους. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ετικέτες

Σήμερα ξεκινά η αποστολή της Εθνικής μας για την Ολυμπιάδα του Rio! Θα είναι το μόνο ομαδικό άθλημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Βραζιλία.

Σαν Έλληνες και σαν Περιστεριώτες έχουμε χρέος να παρακολουθήσουμε και να εμψυχώσουμε αυτά τα παιδιά που θα παίξουν με τα χρώματα της πατρίδας μας διεκδικώντας ένα μετάλλιο για όλους εμάς!

Σήμερα μέσω μηνύματος, ο ΓΣΠ επικοινώνησε με τον αρχηγό της Εθνικής μας Χρήστο Αφρουδάκη κι έστειλε τις ευχές όλων μας για καλό ταξίδι και για την επιστροφή με το μετάλλιο να είναι κρεμασμένο στο στήθος των παλικαριών μας. Δυνατά...Ελληνικά ... μέχρι την λήξη της προσπάθειας της Εθνικής μας στο Rio! Το Περιστέρι είναι μαζί τους!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας