Τελευταία ενημέρωση 02:34, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πολλά κιλά ιδρώτα χύνουν καθημερινά οι παίκτες του Ήφαιστου Περιστερίου.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν λίγες ημέρες και ο προπονητής του συλλόγου, Θοδωρής Τρανός, προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του όσα θέλει να έχουν για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Ετικέτες

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ (10/8), έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος μίλησε μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιζε με έναν πιο έτοιμο αντίπαλο, αλλά και ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής είπε «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και πιο έτοιμο από εμάς. Δεν υπήρχαν σκοπιμότητες και οι δύο ομάδες παίξαμε ανοικτά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο ρόστερ, γι’ αυτό ο Βλάνταν Ίβιτς έχει και εύκολο και δύσκολο έργο και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

 

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο Περιστέρι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» την Τετάρτη (10/8).

Αυτό βέβαια δεν μείωσε την συνολική εικόνα του «αστεριού», καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Θεσσαλονικείς έλεγαν τα καλύτερα για την ομάδα της πόλης μας, την ώρα που αποχωρούσαν από το γήπεδο.

«Ο Ατρόμητος έχει όλο το μέλλον μπροστά του και το απέδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», «Χρειάστηκε να αλλάξει όλη την ομάδα ο Δέλλας για να πάρουμε τη νίκη στο τέλος» και «Είναι σίγουρο ότι ο Ατρόμητος θα κάνει καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», ήταν μερικά από τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα της πόλης μας, από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

 Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Κ17 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου 2016-17.

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς ετοιμάζεται να δώσει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος προετοιμάζεται για την ιστορική συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας