Τελευταία ενημέρωση 18:18, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην ήττα με 4-2 γνώρισε από τον ΑΟ Ιλίου η Αμιλλα Περιστερίου.

Ο Κώστας Σώκος είδε και κάποια θετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πιστεύει πως θα είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ένα ακόμη φιλικό της Άμιλλας θα γίνει το Σάββατο με αντίπαλο την Τόλμη Περιστερίου.

Ετικέτες

Μια ακόμη φιλική νίκη πήρε ο Αγιος Ιερόθεος, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας τον Παναρκαδικό με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κυριαζής στο 78'.

Ετικέτες

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία των διεθνών Συνομοσπονδιών FIFA/UEFA με επικεφαλής τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Πρόεδρο της ΚΟΠ και εκπρόσωπο της FIFA στην Ελλάδα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κοντονής έκανε δηλώσεις.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σημερινή συζήτηση που είχαμε με τις διεθνείς Συνομοσπονδίες. Έχει γίνει αντιληπτό ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται και θα εφαρμόζονται απαρεγκλίτως. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και ελπίζω να το έχουν καταλάβει οι πάντες. Με αυτόν τον κανόνα προχωράμε και με αυτόν θα ολοκληρώσουμε το έργο μας. Όσα προβλέπονται στους νόμους θα εφαρμοστούν. Το καθεστώς της κανονικότητας επανέρχεται», τόνισε αρχικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για το αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ανεξαρτησία των Δικαιοδοτικών Οργάνων της ΕΠΟ, της Επιτροπής Δεοντολογίας και των άλλων Πειθαρχικών Επιτροπών. Ελπίζω να γίνει σύντομα».

Για τις σχέσεις τις κυβέρνησης με τις διεθνείς Ομοσπονδίες: «Μας ενδιαφέρει οι σχέσεις που έχουμε με όλες τις διεθνείς ομοσπονδίες, να είναι σχέσεις ειλικρινείς και να οδηγούν στην καλυτέρευση του αθλητισμού. Η ελληνική κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο όλων αυτών των οργάνων και οργανισμών και εργάζεται για τη διαφάνεια και τον εκδημοκρατισμό στον αθλητισμό».   

Ετικέτες

Την Τετάρτη (31/8) θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Η ατζέντα θα περιλαμβάνει την εκλογή προέδρου στη διοργανώτρια, αλλά και τον καθορισμό του προγράμματος του πρωταθλήματος μετά την αναβολή. 

Η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31/08/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ.

2. Θέματα έναρξης πρωταθλήματος – καθορισμού προγράμματος και ορισμού αγώνων.

3. Σέσεις με Forthnet.

4. Διάφορα"

Ετικέτες

Τα έδωσαν όλα το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ηρακλή υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Παπαδιώτη.

Σκληρές προπονήσεις με πολύ κόπο και με πολύ ιδρώτα. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τον έντονο ρυθμό των προπονήσεων με το εσωτερικό διπλό που έγινε χθες το βράδυ με σκοπό ο προπονητής να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Σήμερα έδωσε ρεπό για ξεκούραση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας