Τελευταία ενημέρωση 02:38, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ήφαιστος ανακοίνωσε ότι οι εγγραφές για τις Ακαδημίες του συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση:

Τα γραφεια μας θα ειναι ανοικτα καθημερινα και απο τις 18:00 εως 21:00 για τις εγγραφες ολων των τμηματων στην πρότυπη Ακαδημια Ηφαιστου.

Ετικέτες

Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς έκανε σήμερα το πρωί η β’ ομάδα του Ατρόμητου που αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2002.

Αντίπαλος της ήταν η Δάφνη Αθηνών με παιδιά γεννημένα δύο χρόνια μεγαλύτερα και μπορεί η ομάδα (προπονητές Σωτήρης Ρίζος, Δημήτρης Μαυρίκος) να μην κατάφερε να βρει το δρόμο για τη νίκη (0-0) ωστόσο απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο κι έδειξε ότι είναι επίσης σε καλό δρόμο.

Έπαιξαν οι: Σκυλάς, Μαργαρώνης, Κοκολιός, Κολιόπουλος, Μπάγιας, Τσίνας, Κορώνης, Λημναίος, Λέτσι, Κόκας, Σουρτζής, Δημητρίου, Παπαδημητρίου, Κατώνης, Ζαφείρης.

Ετικέτες

Τζάμπολ για τη νέα περίοδο έχει κάνει η πετυχημένη εδώ και πολλά χρόνια Ακαδημία του ΓΣΠ.

Ετικέτες

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίνικα αύριο στις 6.30 μ.μ.θα δώσει ο Ηρακλής ο οποίος προετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του μέσω του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Μάλιστα το αυριανό φιλικό έχει τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε και αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον προπονητή Νίκο Παπαδιώτη να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα.

Ετικέτες

 Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της έκανε  η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου Κ17 στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Ηφαίστου σήμερα το πρωί αν και δεν συνοδεύτηκε με το ανάλογο αποτέλεσμα.

Με πολλές χαμένες ευκαιρίες και ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα έδειξε ότι είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα αν και «πλήρωσε» δύο ολιγωρίες της στην άμυνα που είχαν ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1. Το γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Σαββίδης στο 90'.

Ξεκίνησαν οι: ΚΟΣΚΙΝΑΣ- ΠATΣIKAΣ ΣKOYTEPHΣ -ΣTOIΛAΣ –BITAΛIΩTHΣ- XOXΛAΣTOΣ –NITΣAKHΣ- MOYPEΛATOΣ- AYΓOYΣTATOΣ -ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ –ΛΕΤΣΙ.

Έπαιξαν και οι ΣΑΒΒΙΔΗΣ- ΛΑΧΑΝΑΣ -ΣΤΡΕΦΙ –ΜΑΚΡΗΣ- ΜΑΝΔΑΣ- ΜΑΡΑΝΟΣ –ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΞΕΝΑΚΗΣ ΣΑΣΣΑΛΟΣ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας